El campió ja coneix el calendari de la Lliga 19/20

El campió ja coneix el calendari de la Lliga 19/20

El conjunt d’Andreu Plaza començarà la defensa del títol el 14 de setembre a la pista del Jimbee Cartagena, i debutarà al Palau Blaugrana en la segona jornada rebent el Futbol Emotion Saragossa

Aquest dijous s’ha celebrat el sorteig del calendari de la nova temporada de la Lliga Nacional de Futbol Sala, en què el Barça defensarà el títol aconseguit fa unes setmanes. La competició arrencarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre, i el conjunt d’Andreu Plaza s’estrenarà a la pista del Jimbee Cartagena. Caldrà esperar una setmana més per gaudir del primer partit del nou Barça 19/20 al Palau Blaugrana. El 21 o 22 de setembre, en la segona jornada, els culers rebran el Futbol Emotion Saragossa a casa.

Caldrà esperar fins a la novena jornada per viure el primer derbi de la competició. El cap de setmana del 16 de novembre, el Barça visitarà la pista de l’Industrias Santa Coloma, mentre que el duel de la segona volta es disputarà al Palau el 14 de març del 2020, en la 24a jornada. Els duels contra l’Inter també es faran esperar, ja que el primer arribarà en la jornada 12 (7-8 de desembre) i el segon en la 27 (4-5 d’abril del 2020). Quant als duels contra ElPozo de Múrcia, es disputaran en la penúltima jornada de cada volta, primer a Barcelona (17-18 de desembre) i després a Múrcia (25-26 d’abril).

El Barça tancarà la Lliga regular al Palau Blaugrana el primer cap de setmana de maig amb la visita del Peníscola, i, posteriorment, es disputaran els play-off pel títol. En aquesta nova temporada, els d’Andreu Plaza defensaran el títol que van aconseguir el 22 de juny de passat en imposar-se en la sèrie final al Pozo de Múrcia.

Aquesta és la primera jornada completa de l'LNFS 19/20:

Aspil Jumpers RNFS – Movistar Inter FS
Jimbee Cartagena FS – Barça
Futbol Emotion Saragossa – Peníscola FS
Jaén Paraíso Interior FS – Viña Albali Valdepeñas
Palma Futsal – Llevant UD FS
Còrdova CF Futsal – CA Osasuna Magna
P. Rubén Burela FS – Industrias Santa Coloma
O Parrulo Ferrol FS – ElPozo Múrcia FS

Consulta aquí el calendari complet de l'LNFS 2019/20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut