La Fundació Barça Veterans destina 430.000 euros d'ajudes per als integrants de l'entitat

La Fundació Barça Veterans destina 430.000 euros d'ajudes per als integrants de l'entitat

L'organització va aconseguir ajudar 65 persones durant el passat 2018

El passat mes de juny la Fundació Barça Veterans va celebrar una ruina amb el Patronat en la qual es va fer un balanç de l'activitat realitzada durant l'any 2018. Durant la sessió es va anotar que que la Fundació Barça Veterans va tancar l'anterior temporada amb una xifra de 435.219 euros que van estar destinats a l'ajuda de 65 persones entre elles, 49 exjugadors i d'aquests, 17 han estat del primer equip. A més, també es van posar diferents acords sobre la taula duts a terme l'any passat, com els que es van establir amb diferents residències i geriàtrics com les residències DOMUS VI i BALLESOL, així com el manteniment de l'acord amb la residència MUTUAM, que segueix en peus. 

També es va explicar l'acord al qual es va arribar amb BARNA PORTERS, una empresa que ajuda la Fundació en l'àrea de borsa de treball, facilitant la incorporació de membres de l'entitat que es troben sense lloc de treball. També es va explicar el nou protocol que es va establir en la fundació, un nou engranatge que organitza de manera objectiva les diferents ajudes als membres que el necessiten.

A la reunió van assistir els patrons de la fundació com a en Ramon Alfonseda i Pous, en Pau Vilanova Vila-Abadal, en Félix Barrado Gutiérrez, l’Eduardo Juan García, en Jaume Llopis Casellas, en Josep Maldonado Gili, en Francisco Martínez Díaz, en. Jofre Mateu González, en Àngel Mur Ferrer, la Carme Nieto Larroya, en Josep Palau Busquets, en Jordi Pujol Soley, en Josep Lluís Rovira Escubós, i enLuis Torras Consolació. 

Per a finalitzar, es van mostrar les altes que s'havien donat en la Fundació sent Eusebio Sacristán Mena, Javier Vázquez Salleras, el Sr. Josep Álvarez Rovirola i el Sr. Jaume Padrós nous integrants de la Fundació.





 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut