De Jong:

De Jong: "L'elecció de venir al Barça va ser molt fàcil"

El nou fitxatge blaugrana ha atès els mitjans de comunicació, envoltat d'una gran expectació, en la qual ha estat la seva primera roda de premsa com a culer

El nou fitxatge blaugrana ja és aquí. Envoltat d'una gran expectació, Frenkie de Jong ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador del FC Barcelona, en un dia molt especial per al migcampista holandès, que ha signat el seu contracte com a culer i ha trepitjat la gespa del Camp Nou per primera vegada. A més, ha fet la seva primera roda de premsa com a jugador del Barça, en què ha destacat: "El meu somni sempre ha estat ser jugador del Barça, així que l'elecció de venir aquí va ser molt fàcil. Estic molt feliç i molt orgullós".

El nou crac barcelonista ha parlat també del moment del seu fitxatge com a blaugrana: "Quan el president Josep Maria Bartomeu i l'expedició van venir expressament a Holanda, em van demostrar que confiaven molt en mi, em van dir que seria un jugador molt important per al Club". Pel que fa a la tradició Barça-Ajax, De Jong explica: "Holanda i el Barça sempre han tingut una bona connexió, i el Barça i l'Ajax juguen d'una manera semblant amb la filosofia de Johan Cruyff".

"Tinc moltes ganes de començar"

Quant als seus futurs companys, l'holandès recalca: "Tots els jugadors de la plantilla són grans futbolistes, el Barça té els millors del món i he de demostrar que puc ser a l'11, on puc jugar a qualsevol posició del mig del camp". A més, també ha afegit que "estic molt feliç de poder jugar amb Leo Messi, tinc moltes ganes de començar".

Finalment, ha valorat la seva presentació: "Ha estat molt especial, fantàstic. No m'ho esperava. Veure la gent cridar el teu nom és molt maco, i tinc moltes ganes de començar a jugar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut