Els Clàssics de Lliga contra el Madrid ja tenen data

Els Clàssics de Lliga contra el Madrid ja tenen data

Els duels davant el conjunt blanc seran a les jornades 10 i 26, primer al Camp Nou i després contra el Reial Madrid

Confirmats els propers Clàssics de Lliga. La Federació Espanyola ha donat a conèixer aquest dijous el calendari complet de la Lliga 2019-20, i ens ha deixat les primeres dates dels grans duels contra el conjunt blanc. FC Barcelona i Reial Madrid s’enfrontaran a la primera volta a la jornada 10, i a la segona volta a la jornada 26.

El primer partit serà al Camp Nou el 27 d’octubre, mentre que a la segona volta, el clàssic tindrà lloc al Santiago Bernabéu, concretament l’1 de març del 2020. Curiosament, són les mateixes jornades i les mateixes dates que els clàssics de la temporada anterior, on el Barça va vèncer amb autoritat tots dos duels, emportant-se finalment el títol de Lliga.

A la primera volta, els culers van golejar al Reial Madrid amb un contundent 5-1, gràcies a un hat-trick de Luis Suárez i els gols de Coutinho i Arturo Vidal. Pel que fa a la segona volta, els barcelonistes van vèncer 0-1 a Madrid amb un gol d’Ivan Rakitic. Així doncs, els de Valverde intentaran seguir amb la bona ratxa de resultats davant el conjunt madridista, a qui també van eliminar a les semifinals de la passada Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut