La presentació de Frenkie de Jong com a nou jugador blaugrana, aquest divendres 5 de juliol

La presentació de Frenkie de Jong com a nou jugador blaugrana, aquest divendres 5 de juliol

El jugador holandès trepitjarà per primera vegada la gespa del Camp Nou en un acte que serà obert al públic i tindrà lloc a partir de les 19.00 hores, amb aforament limitat

Frenkie de Jong trepitjarà per primera vegada la gespa del Camp Nou aquest divendres 5 de juliol durant la seva presentació com a nou jugador blaugrana. L’acte, que serà obert al públic, està previst que comenci a les 19.00 hores i es podrà seguir en directe a Barça TV i també per 'streaming' a BarçaVideo, a partir de les 18.15 hores.

Els socis i aficionats que vulguin donar la benvinguda al migcampista podran recollir les seves invitacions gratuïtes, amb un màxim de 6 per persones, a partir de demà dimecres a les taquilles principals dels accessos 9 i 15, entre les 10 i les 19 hores. El dia de la presentació, el Camp Nou obrirà les seves portes a les 17.30 hores. Per qüestions de seguretat, només s’obrirà al públic una zona de Tribuna i Gol Nord, per tant, l’aforament serà limitat.

Abans de saltar al terreny de joc, el jugador holandès ja haurà signat el seu contracte com a nou jugador blaugrana fins a la temporada 2023/24 en un acte privat a la Llotja President Suñol amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; i el vicepresident segon i responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre.

Després de rebre l’escalf de l’afició a la gespa, el nou migcampista blaugrana compareixerà en roda de premsa a l’Auditori 1899 -en un acte tancat als mitjans- juntament amb el vicepresident segon i responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, i del secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal.

A continuació, us detallem el programa previst amb motiu de la presentació de Frenkie de Jong com a nou jugador del primer equip de futbol:

Dijous, 4 de juliol

21.00 h: Sessió fotogràfica a la Barça Store Camp Nou.

Divendres, 5 de juliol

18.15 h: Signatura del contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat.

19.00 h: Sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou oberta al públic (aforament limitat). Les portes del Camp Nou s’obriran a les 17.30 hores.

19.45 h: Presentació oficial a l’Auditori 1899 amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu

A continuació: Roda de premsa del jugador amb el vicepresident segon i responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, i del secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut