Acord per a la renovació de Thomas Heurtel fins al 2021

Acord per a la renovació de Thomas Heurtel fins al 2021

El base francès, de 30 anys, seguirà defensant la samarreta del Barça dos anys més, amb opció de seguir una tercera temporada

La màgia de Thomas Heurtel seguirà al Palau Blaugrana, com a mínim, durant dues temporades més. El Club i el base francès han arribat a un acord per a la renovació del francès fins al 30 de juny del 2021, amb una opció de prorrogar el contracte fins al 2022. Heurtel, de 30 anys, ha completat la seva millor temporada al Barça i ha fet un final de temporada espectacular, sent peça clau de l’equip.

Dos MVP’s de Copa

En les dues temporades que porta com a blaugrana, Heurtel, ha aconseguit dues Copes del Rei i en les dues ha estat nomenat MVP de la competició. En la del 2018, a Las Palmas de Gran Canària, va aconseguir unes mitjanes de 13,6 punts, 10 assistències i 18,3 de valoració i en la Copa d’aquest 2019 Heurtel va ser també el millor jugador amb 16,6 punts, 4,3 assistències i 16 de valoració mitjana.

Gran final de temporada

En els dos cursos com a blaugrana Heurtel ha disputat un total de 153 partits entre Lliga Endesa, Eurolliga, Copa del Rei i Supercopa amb unes mitjanes de 10,8 punts a Europa i de 12,9 punts a la Lliga.

Cal destacar, a més, que en els Playoffs d’aquest 2019 Heurtel ha protagonitzat grans actuacions: 19,6 punts i una valoració de 20, a banda d’actuacions individuals per recordar com els 30 punts en el segon partit de la final, a Madrid, o el 44 de valoració a la pista del Divina Seguros Joventut en els quarts de final gràcies als seus 32 punts i 9 assistències.

Thomas Heurtel
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut