L’Aleví A es proclama campió de LaLiga Promises amb una actuació estel·lar (6-1)

El conjunt de Marc Serra goleja el Reial Madrid en la final de la competició disputada a Nova York amb gols de Kluivert (2), Landry, Xavi Castellanos, Bernal i Sylla

L’Aleví A s’ha proclamat campió de LaLiga Promises Internacional després de superar el Reial Madrid en la final disputada a Nova York amb una gran exhibició de joc (6-1). Els gols de Shane Patrick Kluivert (2), Landry, Xavi Castellanos, Marc Bernal i Sylla han donat el triomf als blaugranes que tornen a conquerir el títol per quarta vegada en cinc edicions.

El conjunt dirigit per Marc Serra ha dominat amb claredat la final de principi a fi, i això s’ha vist palès en el marcador. Landry, amb una gran jugada individual, ha avançat als culers al cap de quatre minuts de joc i Xavi Castellanos ha fet el 2-0 després de rematar amb molta classe de primeres una centrada lateral. Els blancs, però, han retallat diferències abans del descans amb un xut creuat d’Aimar Garcia (2-1, min 20).

Exhibició i sentència amb ADN Barça

No ha canviat la tònica del partit en la segona meitat i els blaugranes han sotmès el Reial Madrid a base d’una exhibició col·lectiva. Superiors en totes les facetes del joc, els culers no han donat cap opció al conjunt blanc i han aniquilat la final amb quatre gols més.

Marc Bernal, amb un xut de falta exquisit, ha fet el tercer i dos minuts més tard Sylla ha fet el 4-1. Però el Barça no n’han tingut prou i Shane Patrick Kluivert ha fet un doblet en els últims tres minuts de la final per deixar el marcador en un històric 6-1. L’Aleví A s’acomiada de la temporada amb un torneig i una final per emmarcar.