Les 10 notícies més vistes de la temporada

Les 10 notícies més vistes de la temporada

A continuació, repassem els continguts que més èxit han tingut al web al llarg del curs 2018/19. Fitxatges, 'highlights', 'quizs'... descobreix-los tots!

1. Acord amb el Bayern per Arturo Vidal. El fitxatge del migcampista xilè l'estiu passat ha estat la notícia més vista de la temporada.

2. L'anunci del nou dorsal de Coutinho. Amb el canvi de curs, el brasiler també va canviar de dorsal, passant del '14' al '7'.

3. El comiat d'Andrés Iniesta. La llegenda blaugrana va deixar el Club l'estiu passat, i el reportatge final ha estat un dels continguts més vistos de l'any.

4. El debut a la Lliga 2018/19. El Barça va vèncer amb autoritat l'Alabès al Camp Nou (3-0), amb dos gols de Leo Messi i un de Coutinho.

5. Acord amb el Guangzhou Evergrande per Paulinho. El migcampista brasiler va marxar a la Xina després d'un any com a blaugrana on va guanyar la Lliga i la Copa.

6. El resum del 0-3 al Bernabéu. La gran victòria davant el Reial Madrid a la Copa amb gols de Luis Suárez (2) i Varane en pròpia porta.

7. El Barça fitxa De Jong. El fitxatge del migcampista holandès al mes de gener passat, també ha estat un dels moments de la temporada.

8. Quina samarreta t'agrada més? Amb l'anunci de la nova equipació del curs 2019/20, aquest va ser el quiz per votar la millor. I tu, amb quina et quedes?

9. Most likely to d'Arthur, Malcom i Coutinho. Els tres brasilers es posen a prova amb aquest divertit joc. No t'ho perdis!

10. Quant t'assembles a Messi? Amb motiu de l'aniversari del crac argentí, aquest és el test per descobrir quant t'assembles al capità blaugrana!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut