Promoció Familiar Gamper

Promoció Familiar Gamper

Vine al Gamper en família i, beneficia't d'un 40% de descompte!

Compreu ara el vostre pack des de 3 a 6 entrades i... podreu obtenir una promoció familiar del 40% a totes amb el codi promocional FAMIGAMPER . PACK 3 ENTRADES DES DE 97 €!

Mecànica de compra

  1. Fes clic al botó de compra i selecciona un mínim de 3 entrades per a tu i la teva família a Corner Nord 2a superior Lateral, Corner Nord 2a inferior Lateral i/o Córner Nord Lateral 1a Graderia.
  2. Selecciona els teus seients.
  3. Introdueix el codi FAMIGAMPER al camp “Tens algun codi promocional?” del procés de compra en el pas "Dades personals" i s'aplicarà la promoció seleccionada.

Nombre d'entrades Preu SENSE promoció familiar Preu PACK familiar
3 162 € 9 7€
4 216 € 130 €
5 270 € 162 €
6 324 € 194 €

 

Condicions d'ús

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida per al partit FC Barcelona vs Arsenal del 4 d'agost de 2019 a les zones Corner Nord 2a superior Lateral, Corner Nord 2a inferior Lateral i/o Córner Nord Lateral 1a Graderia, fins a exhaurir existències. Promoció només aplicable en el web del Club (fcbarcelona.cat) mitjançant el codi promocional FAMIGAMPER

Per a la validesa del pack, hi ha d'assistir mínim 1 menor. Es verificaran les edats dels assistents així com les entrades del pack adquirit en l'accés de l'estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut