ElPozo Múrcia – FC Barcelona: El Palau decidirà el campió (3-7)

ElPozo Múrcia – FC Barcelona: El Palau decidirà el campió (3-7)

En un partit seriós i convincent, un hat-trick d'Adolfo, un doblet de Ferrao i el gol d’Esquerdinha permeten als d’Andreu Plaza forçar el cinquè partit, que es jugarà a Barcelona amb el públic a favor

Cop d’efecte i autoritat del Barça Lassa de futbol sala. Quan ElPozo Múrcia només es trobava a un partit de guanyar la Lliga, davant un Palacio de los Deportes de Murcia ple a vessar per si podien veure el seu equip proclamar-se campió, els d’Andreu Plaza han fet saltar la festa local i han aconseguit forçar el cinquè partit d’aquesta final del play-off. El hat-trick d’un gran Adolfo, el doblet d’un sempre efectiu Ferrao, el gol d’Esquerdinha en un moment clau i les grans aturades de Juanjo, entre altres, han permès al Barça seguir viu i, a més, tenir l’opció de guanyar el títol de la LNFS al Palau, amb l’afició que tant ha acompanyat l’equip blaugrana durant tota la temporada.

Un premi just per a un equip seriós, convincent i que ho ha fet pràcticament tot bé. Des de la defensa a l’atac, aguantant en els moments en què ElPozo ha pressionat bé però també sent efectius en els minuts de domini blaugrana.

També ha ajudat que el partit ha començat bé, amb un Juanjo que s’ha mostrat difícil de batre i amb Ferrao a mode obrellaunes. Perquè el 0-1 ha arribat després d’una jugada personal maca, quan el brasiler ha rebut una passada i s’ha desfet dels seus rivals trepitjant una esfèrica que ha acabat al fons de la xarxa (0-1, min 4).

Així doncs, i enmig de la intensitat i els nervis, amb ocasions per als dos equips, el Barça ha estat més efectiu i contundent. ElPozo ha creat perill en passades llargues i en jugades d’estratègia i, de fet, ha pogut posar l’empat quan Pito ha rematat un córner (1-1, min 13). Malgrat tot, els d’Andreu Plaza, amb una reacció contundent, han apujat el ritme del partit i han fet els gols que han trencat el duel.

El Barça posa la directa

Esquerdinha, amb un gran moviment que ha deixat immòbil Fer Drasler, ha trencat l’empat (1-2, min 14), mentre que Léo Santana, després d’una gran recuperació d’Adolfo, ha ampliat les distàncies (1-3, min 17) abans del descans. Després del pas per vestidors, i en uns primers minuts de domini absolut blaugrana els gols de Ferrao, amb un xut que s’ha colat per sota les cames de Fede (1-4, min 22), i Adolfo han posat la directa cap a Barcelona (1-5, min 25).

Adolfo ‘on fire’

Sense res a perdre ja, els locals han optat pel porter-jugador, estratègia que ha permès a ElPozo reduir les diferències en el marcador a través de les dianes de Fernando (2-5, min 30) i Andresito (3-5, min 34). Un intent de reacció local, però, que ha apagat Adolfo amb un doblet determinant, amb dues recuperacions que han acabat amb dos gols a porta buida del de Santa Coloma. Un premi merescut per al gran partit del Barça, també per al d’Adolfo, que permeten que el proper dissabte el Palau pugui viure una nit màgica. El títol de Lliga es decidirà a casa.

LA FITXA

ElPozo Múrcia, 3

Barça Lassa, 7

ElPozo Múrcia: Fede, Matteus, Miguelín, Xuxa, Álex –cinc inicial- Fer Drasler, Darío, Alberto García, Andresito, Fernando, Pito.

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Marcenio, Ferrao, Joselito –cinc inicial- Léo Santana, Boyis, Sergio Lozano, Rivillos, Arthur, Adolfo, Esquerdinha, Roger.

Gols: 0-1, Ferrao (min 4). 1-1, Pito (min 13). 1-2, Esquerdinha (min 15). 1-3, Léo Santana (min 17). 1-4, Ferrao (min 22). 1-5, Adolfo (min 25). 2-5, Fernando (min 30). 3-5, Andresito (min 35). 3-6, Adolfo (min 37). 3-7, Adolfo (min 38).

Àrbitres: Rodrigo Miguel, Sánchez Molina. Groga al local Fede i als visitants Juanjo, Joselito i Arthur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut