L’Agrupació Barça Jugadors celebra una trobada multitudinària a Cervera

L’Agrupació Barça Jugadors celebra una trobada multitudinària a Cervera

El directiu Pau Vilanova assisteix a l’homenatge als títols aconseguits el 1994 pel Juvenil Sub 19 i pel FCB Femení, en un acte que posa la cloenda a la Setmana Barça Jugadors

L’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquest dissabte 15 de juny a Cervera una nova edició, la número 18, de la seva Trobada. Aquest ha estat l'últim acte de la Setmana Barça Jugadors, que durant tres dies ha portat a la capital de la Segarra els valors del barcelonisme i la història viva del Club, amb activitats protagonitzades per exjugadors i exjugadores blaugrana.

A la jornada final s’han reunit 200 exfutbolistes del Club en una festa completada amb l’homenatge que s’ha fet al FCB Femení del 1994, plantilla guanyadora de la Copa de la Reina, i al Juvenil Sub19 del mateix any, que va aconseguir el doblet de Lliga i Copa. En representació del FC Barcelona, el directiu responsable de les relacions amb l'ABJ, Pau Vilanova, ha assistit a la Trobada, en la qual el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda ha fet d'amfitrió, i que també ha comptat amb la presència del regidor d'esports de Cervera, Joan Prat.

La Setmana Barça Jugadors ha tingut en el seus actes una participació de més de 400 persones: clínics esportius per a nenes i nens de la localitat i dirigits per membres de l’ABJ, la xerrada “Enganxa’t a l’esport” sobre hàbits saludables i esport, un taller de reminiscència i futbol per a persones amb deteriorament cognitiu, un espectacle de titelles al voltant de la temàtica de les persones refugiades i una conferència sobre la relació entre el FC Barcelona i el catalanisme. Cal destacar la implicació de la Penya Blaugrana Cervera, l'Agrupació de PB Lleida Sud, la Fundació Barça, Josma Sport, Estrella Damm i El Pastoret.

Durant el dissabte dia 15 de juny, últim dia de l’esdeveniment, 200 exjugadors i exjugadores del Club i els seus acompanyants s’han reunit per participar en els partits de futbol que s’han jugat al Camp d’Esports de Cervera. Allà hi ha hagut activitats complementàries pensades per a la família i la resta d’acompanyants. La festa ha acabat amb un dinar al Pavelló Polivalent, on s’ha fet el reconeixement tant al FCB Femení com el Juvenil Sub 19 del 1994. Hi han assistit 26 integrants de les deu plantilles, incloent els seus entrenadors, Juan Manuel Asensi i Luis de la Pena.

104449607
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut