ElPozo Múrcia - Barça Lassa: Cruel derrota en el tercer assalt (3-3; 4-3)

Els barcelonistes perden al Palacio de los Deportes en un partit elèctric que s’ha decidit als penals

Derrota injusta en el tercer partit de la final (3-3; 3-4). D’aquesta manera, ElPozo situa el 2-1 en l’eliminatòria pel títol de la LNFS. Els d’Andreu Plaza que, han realitzat una primera meitat magnífica, no han pogut arrodonir l’1-3 i han vist com la victòria s’escapava als penals. Ara, el dilluns 17 (21.00 h), el Barça Lassa haurà d’impedir el triomf d’ElPozo si no vol veure com s’escapa el títol de lliga.

Iniciativa i personalitat culer. Els d’Andreu Plaza han sortit a la pista del Palacio de los Deportes sense complexos i han gaudit de les primeres aproximacions d’aquest tercer partit de la final de la LNFS. Ferrao, Aicardo, Esquerdinha i Adolfo han posat l’ai al cor als locals, que han minimitzat l’empenta dels barcelonistes amb xuts que s’han estavellat contra Juanjo -primera titularitat en aquesta eliminatòria-. Una muralla escudada per la defensa i per un bri de sort; perquè els murcians han estavellat tres pilotes al pal, ja quan el Barça Lassa anava per davant al marcador.

Léo Santana i Ferrao posen els gols

La pissarra ha dibuixat la primera diana barcelonista sobre la pista. Marcenio, de córner, ha assistit Léo Santana que, des de l’interior de l’àrea i al primer toc, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. La reacció local no s’ha fet esperar, però els d’Andreu Plaza han rebaixat la puixança d’ElPozo amb el 0-2 després d’una jugada associativa. Joselito, solidari, ha servit la diana a Ferrao, que sempre apareix quan s’escriu la paraula gol. El pitxitxi de Chapecó ha marcat la seva 36a diana i ja ha deixat la seva firma golejadora en els tres matxs d’aquesta final.

Intercanvi de gols

ElPozo ha polit la seva definició en el xut en la segona meitat. Un període agitat que ha començat amb el setge local traduït en l’1-2 (min 24). Ara bé, els d’Andreu Plaza han tornat ràpidament el cop. Esquerdinha, després d’un contraatac començat per Léo Santana i liderat per Sergio Lozano, ha situat l’1-3 en un minut 24 elèctric. El frenetisme no ha decaigut i els de Giustozzi han sacsejat, de nou, el marcador: 2-3, obra d’Andresito. Un gol que, com el primer, ha arribat en una jugada a pilota aturada.

Descontrol i empat

ElPozo, amb superioritat numèrica després de l’expulsió per doble groga de Lozano, ha aconseguit refer-se i empatar. Un 3-3 que ha arribat de penal quan faltaven cinc minuts per a la finalització d’aquest tercer partit, que ha agafat alt voltatge fins a la seva conclusió. Un desenllaç replet de nervis, on s’ha presenciat un doble penal aturat per Juanjo, un atac barcelonista de cinc i xuts perillosos que podrien haver evitat la pròrroga.

Els penals decideixen el tercer punt

Els d’Andreu Plaza han buscat el seu segon punt d’eliminatòria amb el porter-jugador sobre la pista des de l’inici de la pròrroga. Ara bé, el públic local ha estat més a prop de celebrar la diana. Un gol definitiu que ambdós conjunts han buscat amb atac de cinc en la segona meitat de la pròrroga. Però la xarxa no s’ha mogut més, en part gràcies a Juanjo quan ha aturat un altre doble penal, fins als llançaments de penals favorables als locals. Dilluns 17, un altre ElPozo-Barça Lassa decisiu pel títol de Lliga.

Fitxa del partit

ElPozo Múrcia, 3 (4)
Barça Lassa, 3 (3)

ElPozo Múrcia: Fede, Matteus, Xuxa, Miguelín i Álex -cinc inicial- Fernando, Pito, Andresito, Alberto García i Darío
Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Marcenio, Joselito i Ferrao -cinc inicial- Arthur, Esquerdinha, Lozano, Adolfo, Léo Santana i Boyis.

Gols: 0-1, Léo Santana (min 10); 0-2, Ferrao (min 13); 1-2, Álex (min 24); 1-3, Esquerdinha (min 24); 2-3, Andresito (min 28); 3-3, Álex (min 36).

Penals: 1-0, Álex (gol); 1-1, Ferrao (gol); 2-1, Miguelín (gol); 2-2, Esquerdinha (gol); 3-2, Matteus (gol); 3-3, Marcenio (gol); 4-3, Pito (gol); 4-3, Léo Santana (falla).

Àrbitres: Carrillo Arrollo i Cordero Gallardo. Han amonestat amb targeta groga els locals Pito (min 25) i Matteus (min 38) i els visitants Ferrao (min 19), Léo Santana (min 28), Sergio Lozano (min 32 i min 35), Aicardo (min 38), Juanjo (min 39) i Esquerdinha (min 46).