Ferrao s’assegura el seu tercer ‘pitxitxi’ consecutiu

Ferrao s’assegura el seu tercer ‘pitxitxi’ consecutiu

El brasiler ja suma 35 gols, un més que el jugador del Jaén Carlitos, i ja no el pot atrapar ningú en la lluita per acabar com a Màxim Golejador de la LNFS

Amb el seu gol en el segon partit de la final contra ElPozo, el brasiler Ferrao ja suma 35 dianes a la lliga i s’ha assegurat acabar com a Màxim Golejador de la Lliga Nacional de Futbol Sala per tercera temporada consecutiva. Ferrao ha superat els 34 gols del jugador del jugador del Jaén Carlitos, que ja no jugarà més partits perquè el seu equip va caure eliminat a les semifinals. En tercera posició quedarà el jugador de Xota Rafa Usín, amb 30 gols.

Iguala el rècord de Dani Salgado

Ferrao sumarà el seu tercer pitxitxi consecutiu, igualant el rècord de l’ex de l’Industrias Santa Coloma Dani Salgado, que va ser màxim golejador de la LNFS tres temporades consecutives, entre el 2012 i el 2015.

Els registres golejadors de Ferrao a la lliga en les últimes tres temporades són estratosfèrics: 35 gols la temporada 2016/17; 33 gols la temporada 2017/18; i 35 gols, de moment, en aquesta temporada 2018/19. Sumant totes les competicions, Ferrao ha batut el seu rècord personal al Barça aquesta temporada amb 52 dianes en 50 partits.

Esquerdinha i Lozano, 20 gols

Al marge de Ferrao, també destaquen en l’apartat golejador Esquerdinha i Lozano, amb 20 gols cadascun d’ells a la lliga. Atenció a Lozano perquè ja suma 239 gols en tota la seva trajectòria al Barça i se situa a només 8 gols del rècord històric de Wilde, que va marcar 247 gols amb la samarreta blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut