Tecnyconta Saragossa – Barça Lassa: Amb pas ferm cap a la final (81-96)

Tecnyconta Saragossa – Barça Lassa: Amb pas ferm cap a la final (81-96)

Els homes de Pesic lluitaran pel títol de lliga contra el Reial Madrid en una sèrie al millor de cinc partits

Sense concessions i a la final. El Barça Lassa s’ha classificat per a la final de la lliga després d’imposar-se al Tecnyconta Saragossa (81-96) en el tercer partit de la semifinal. Un duel dominat en gran part pels blaugranes, amb bones opcions ofensives i el control del rebot ofensiu en moltes fases del partit. Kyle Kuric, amb 27 punts i 6/7 en triples, ha estat el culer més destacat del matx. El Reial Madrid serà el rival a la final.

Un partit que ha començat amb el Barça Lassa més encert que el conjunt local i això ha permès als de Svetislav Pesic liderar el marcador amb diferències mínimes. La major precisió sota el cèrcol ha deixat els blaugranes per davant al final del primer període (19-23).

Amplien l’avantatge

El segon quart ha estat marcat per les defenses i les imprecisions dels dos conjunts en els primers compassos. El Barça Lassa, però, ha trobat l’encert des del triple –amb dos triples seguits de Kuric- i aprofitant el rebot ofensiu. Això ha situat els culers per sobre dels 10 punts d’avantatge (23-36, min 16). Els barcelonistes s’han mostrat molt sòlids en defensa, encertats ofensivament i controlant el rebot ofensiu. D’aquesta manera el Barça Lassa ha marxat al descans per davant (37-50).

Sense marge a la reacció local

El tercer quart els culers han arribat a tenir una diferència favorable de 20 punts (43-63, min 25). El conjunt local, però, no s’ha rendit en cap moment i ha acabat situant-se a 10 punts dels blaugranes (58-68, min 29). Finalment, el període s’ha tancat amb el 58-69 en el marcador.

En el darrer període el resultat s’ha mantingut igualat en tot moment, però amb els barcelonistes controlant el resultat en tot moment. Amb aquest triomf (81-96) el Barça Lassa lluitarà pel títol a la final de lliga contra el Reial Madrid en una sèrie que començarà aquest dissabte 15 a les 21 hores al WiZink Center.

Fitxa del partit:

Tecnyconta Saragossa, 81
Barça Lassa, 96

Tecnyconta Saragossa: Okoye (19), Seibutis (11), Radovic (6), Alocén (11) i Vázquez (2) –cinc inicial-, Justiz (24), Martín (6), McCalebb (-), Barreiro (-), Berhanemeskel (-), Santana (-) i Martí (2).

Barça Lassa: Pangos (5), Ribas (3), Singleton (18), Claver (2) i Tomic (11) –cinc inicial-, Hanga (7), Heurtel (15), Pustovyi (5), Oriola (3) i Kuric (27).

Parcials: 19-23 / 37-50 / 58-69 / 81-96

Àrbitres: Hierrezuelo, Calatrava i Castillo.

Foto: ACB Photo – E Casas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut