SCC Mohammédia - Barça Legends: Empat al Marroc (2-2)

Edmílson, en el primer temps, i Salinas, a deu minuts per al final, fan els gols blaugrana en un partit d’homenatge a la llegenda marroquí Ahmed Faras

Els Barça Legends han empatat en el tercer partit de la temporada. Els del Chapi Ferrer, que s’han desplaçat fins al Marroc, han aconseguit un 2-2 contra l’Sporting Club Chebab de Mohammédia, a prop de Casablanca. Edmílson, en el primer temps, i Salinas, en el segon, han fet els gols per als blaugrana, en un enfrontament que ha servit per homenatjar la llegenda del futbol marroquí Ahmed Faras.

El primer Bota d’Or africà ha estat titular i, amb 72 anys, s’ha retirat del terreny de joc després de 28 minuts, enmig d’una grandíssima ovació del Stade Bachir Mohammédia, l’escenari del partit. El Barça també ha volgut participar en l’homenatge i, mitjançant Pau Vilanova, li ha volgut fer entrega d’un obsequi.

Pau Vilanova ha fet entrega d'un obsequi a Ahmed Faras

Però el millor homenatge és el futbol. I el Barça no s’ho ha volgut perdre. Des de l’inici, s’han vist detalls de qualitat, però el marcador no s’ha mogut fins al minut 15, amb una rematada potent amb la dreta, i des de fora l’àrea, d’Edmílson (1-0, min 15). Un gol que ha acabat marcant el pas per vestidors i que s’ha mantingut solitari en l’electrònic fins que Tariq Chihab ha marcat de penal (1-1, min 58). Cafu Jr, després d’un gran control amb el pit, ha pogut avançar els locals (1-2, min 77), però finalment Salinas, amb un control amb la dreta i una definició amb l’esquerra, ha posat el 2-2 definitiu a deu minuts per al final del duel.

LA FITXA

Sporting Club Chebab, 2

Barça Legends, 2

Sporting Club Chebab: Ahmed Faras, Naybet, Bouderbala, Bassir, Hassan Acila, Zayati, Roger, Cafu, Jarmouni, Dardouri i Rachid Rokki –onze inicial.

Barça: Angoy, Robert Fernández, Nadal, Belletti, Edmílson, Gabri, Roger, Giovanni, Sonny Anderson, Rivaldo, Miquel Soler –onze inicial. També han jugat Sánchez Jara, Déhu, Nayim, Juan Carlos, Goikoetxea, Salinas i Jorquera.

Gols: 1-0, Edmílson (min 15). 1-1, Chihab, de penal (min 58). 1-2, Cafu Jr (min 77). 2-2, Salinas (min 80).

Àrbitre: Jalal Jaid. Ha amonestat amb groga a Edmílson.