Barça Lassa – Tecnyconta Saragossa: Piconadora blaugrana (101-59)

Els de Pesic, que superen els 100 punts, sumen el primer triomf de les semifinals després d’una contundent exhibició al Palau

El primer punt ja és blaugrana. El Barça Lassa de bàsquet ha derrotat amb claredat el Tecnyconta Saragossa (101-59) i comença guanyant aquesta sèrie de semifinals al millor de cinc partits. Els de Pesic, que ja sumen la primera victòria, han estat els dominadors absoluts del duel i han reflectit la seva superioritat en l’electrònic des de l’inici. L’alt ritme, el gran desplegament físic, l’encert –també l’exterior (15 triples)- i la bona defensa (39 rebots, 33 de defensius) han estat clau, especialment en una primera part que ha servit ja per posar la directa. Perquè, amb un +25 al descans, el guió ja no s’ha capgirat i el Palau ha pogut celebrar la tercera victòria més àmplia de la història blaugrana en el play-off (+42). Malgrat arribar als 100 punts, l’anotació ha estat molt repartida. Kuric, amb 25 punts i 28 de valoració, ha estat el jugador més destacat.

Demolidors per sentenciar al descans

Era un partit perillós, contra un Saragossa sense res a perdre després de donar la sorpresa als quarts. El Barça, però, s’ha mostrat seriós ja des del principi, un fet que li ha permès treure el seu millor bàsquet. Amb un gran nivell des del darrera, ha dominat des de l’inici i ha acabat el primer període amb un 26-11 (min 10) molt contundent. Resultat força similar en el segon parcial (25-12), que ha permès arribar al descans amb el 51-26 a favor (min 20), amb 11 punts de Kuric i 8 de Claver.

El triomf no s’escapa

Amb un Saragossa precipitat, i amb un electrònic molt desfavorable, el Barça ha pogut continuar mantenint la dinàmica i la renda. Contemporitzant el ritme del partit i repartint els minuts entre tots els jugadors, i més tenint en compte que el proper diumenge ja es jugarà el segon duel, la màxima ha arribat amb el 101-56 després d’una esmaixada d’Oriola (min 39), davant un rival que, malgrat gaudir d’un parcial de 0-9 en l’últim quart, no ha pogut fer res per evitar el 101-59 final.