El camp d'entrenament Tito Vilanova canvia de gespa

El camp d'entrenament Tito Vilanova canvia de gespa

Aquesta setmana s’han iniciat les obres per fer el canvi del sistema de drenatge, reg i gespa i està previst que estiguin acabades a principis del mes de juliol

Aquesta setmana ha començat el procés de canvi de gespa al camp d’entrenament Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí. Concretament, els treballs iniciats suposaran entre altres el canvi de drenatge i, especialment, el del sistema de reg, que s’adequarà millor a les necessitats actuals del primer equip amb la instal·lació d’un nou programador.

Després de netejar les capes inferiors del drenatge per comprovar que funcionen correctament, s’iniciarà la instal·lació del nou sistema de reg, que optimitzarà l’ús de l’aigua, ja que permetrà controlar els aspersors de manera autònoma mitjançant unes pantalles tàctils.

Un cop acabada aquesta fase, s’anivellarà el terreny de joc amb la col·locació de sorra de silici, que permetrà un millor arrelament de la gespa i l’experiència dels jugadors blaugranes. Després serà el torn del subministrament dels pans de gespa híbrida d’1,20 m d’ample i la incorporació de les fibres sintètiques mitjançant un “cosit” amb una màquina especial.

Està previst que aquestes tasques de millora del camp d’entrenament del primer equip blaugrana, i altres de regeneració a altres camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, acabin a principis del mes de juliol, coincidint amb l’inici de la temporada 2019/20.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut