D’Angelo Russell visita el Camp Nou

D’Angelo Russell visita el Camp Nou

El base dels Brooklyn Nets va gaudir de les instal·lacions blaugrana i va conèixer el jugador del Barça B Riqui Puig

D’Angelo Russell, una de les estrelles emergents de l’NBA, va visitar aquest dimarts les instal·lacions del FC Barcelona. El base dels Brooklyn Nets va aprofitar les seves vacances un cop acabada la seva temporada als Estats Units, per conèixer Barcelona. Però tot i estar de vacances, va aprofitar part del seu temps lliure per entrenar-se i no perdre el seu estat de forma.

Russell es va exercitar al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant aproximadament una hora. Tot i tenir preparada roba d’entrenament del Barça, va preferir entrenar-se amb una samarreta dels homes de Pesic personalitzada amb el seu nom. Allà va trobar-se amb Riqui Puig, jugador del Barça B de futbol i que ja ha participat en diferents partits sota les ordres d’Ernesto Valverde. Puig és un reconegut aficionat al bàsquet i se l’ha pogut veure en diferents partits al Palau Blaugrana. Tots dos van estar parlant una estona i van jugar a bàsquet i futbol plegats.

El jugador blaugrana li va voler donar una samarreta seva que l’estrella de l’NBA no va dubtar a posar-se immediatament. Posteriorment, el base dels Nets va desplaçar-se fins al Camp Nou, on va poder conèixer en primera persona l’estadi blaugrana i va quedar meravellat. En baixar a la gespa no va desaprofitar l’oportunitat de poder jugar a futbol al mateix terreny de joc que els ídols blaugrana.

Per acabar, el Club va donar-li la nova samarreta que lluirà la temporada 2019/20, també personalitzada. Un regal que no va dubtar a posar-se i presumir de ser un dels primers aficionats culers a vestir la nova equipació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut