Messi, un pare més a la Barça Academy

Messi, un pare més a la Barça Academy

El ‘10’ blaugrana explica a FOX Sports que dos dels seus fills estan inscrits a la Barça Escola Barcelona, així com el fill de Luis Suárez

Lionel Messi és un pare més a la Barça Academy. En una entrevista concedida a FOX Sports el ‘10’ blaugrana explica que dos dels seus fills, Thiago i Mateo, juguen a futbol a la Barça Escola Barcelona.

El crac argentí relata com els dilluns i els dijous, acompanyat de la seva dona i de la família Suárez –són bons amics– veuen els entrenaments d’en Thiago, en Mateo i en Benja, el fill de Luis Suárez.

En Thiago, el més gran dels fills de Messi, ha completat el seu tercer any a l’Escola, mentre que en Mateo s’ha estrenat aquesta temporada. El grup de Preiniciació es va crear la temporada 2016/17 i el grup on participen els fills dels dos cracs culers és un grup específic per a fills d’empleats del Club i jugadors.

A banda de Messi i Suárez, també formen part de la Barça Academy els dos fills de Gerard Piqué i, des d’aquesta temporada, també el fill d’Arturo Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut