Comunicat mèdic de Luis Suárez
Ofert per

Comunicat mèdic de Luis Suárez

El davanter uruguaià ha finalitzat la fase de readaptació individualitzada en el FC Barcelona i s’incorpora a la selecció de l’Uruguai per seguir el procés de readaptació i la seva inclusió a l’equip

El jugador del primer equip Luis Suárez ha finalitzat la fase de readaptació individualitzada en el FC Barcelona i s’incorpora a la selecció de l’Uruguai per seguir el procés de readaptació i la seva inclusió a l’equip.

Cal recordar que el davanter uruguaià va ser intervingut el 9 de maig passat amb una artroscòpia al genoll dret per una lesió meniscal interna. El temps aproximat de baixa és d’entre 4 i 6 setmanes, tal com van informar els serveis mèdics del Club.

El de Salto ha anotat aquest curs 25 gols en 49 partits vestint de blaugrana, per la qual cosa ha esdevingut el segon màxim golejador de l’equip només per darrere de Lionel Messi, i el 23 d’abril passat va superar Ladislau Kubala —131 gols— com a tercer màxim golejador culer a la Lliga.

Suárez ha estat convocat amb Uruguai per disputar la Copa Amèrica. Aquesta serà la tercera per al golejador culer, que ja va disputar l’edició del 2011, on va aixecar el trofeu, i la del 2016, on el seu país va caure en la primera ronda. El ‘9’ es va perdre l’edició del 2015 a causa de la sanció FIFA que el va tenir inactiu durant alguns mesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut