Ter Stegen i Messi, a l’equip ideal de la Champions

Ter Stegen i Messi, a l’equip ideal de la Champions

La UEFA ha donat a conèixer l’equip de la temporada a la Lliga de Campions, on hi trobem als dos jugadors culers

Ha acabat oficialment la Lliga de Campions 2018-19 amb el Liverpool com a campió, i la UEFA ha donat a conèixer l’equip ideal de la temporada a la Champions. Una selecció de 20 futbolistes entre els quals hi trobem a dos barcelonistes: Marc-André ter Stegen i Leo Messi.

Com a porters, a més de l’alemany, també hi trobem al brasiler del Liverpool, Alisson Becker. Pel que fa als defenses, els escollits han estat els ‘reds’ Van Dijk, Robertson i Alexarder-Arnold, a més de De Ligt (Ajax) i Vertonghen (Tottenham). Quant als migcampistes, el nou fitxatge blaugrana, Frenkie de Jong, ha estat entre els escollits juntament amb dos dels seus companys a l’Ajax: Ziyech i David Neres, a més de Sissoko (Tottenham), De Bruyne i Sterling (Manchester City), Ndombele (Lió) i Wijnaldum (Liverpool).

Finalment, el FC Barcelona també ha obtingut representació entre els davanters, i és que Leo Messi -màxim golejador d’aquesta edició amb 12 gols- ha estat entre els escollits. Completen la nòmina d’atacants Tadic (Ajax), Cristiano Ronaldo (Juventus), Lucas Moura (Tottenham) i Mané (Liverpool).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut