Palma Futsal – Barça Lassa: El Palau decidirà en el tercer partit (3-1)

Els d’Andreu Plaza es veuen superats per l’efectivitat local i el dilluns es decidirà la sèrie

Superats a Son Moix (3-1). El Barça Lassa no ha pogut superar el Palma Futsal en el segon partit de les semifinals del play-off de la Lliga. Els blaugranes han vist com l’efectivitat local ha resultat decisiva en un duel en què els blaugranes han topat amb el porter local Barrón i el pal. El dilluns es decidirà la sèrie en el tercer i definitiu partit al Palau Blaugrana (21.00 hores).

Els locals s’avancen

El partit ha començat amb un ritme elèctric. I és que Adolfo ha enviat la pilota al pal en el primer xut i l’exblaugrana Joao ha respòs amb un tret que ha aturat Juanjo. El porter blaugrana ha estat un dels protagonistes dels primers compassos, mostrant-se molt sòlid sota els pals. El Barça Lassa ha tingut una ocasió clara a peus d’Esquerdinha, que no ha pogut aprofitar l’assistència de Joselito.

Poc després ha arribat la resposta local, amb un gol de Nunes aprofitant una pèrdua de pilota culer. Els d’Andreu Plaza han intentat igualar novament el marcador, mitjançant Esquerdinha i Ferrao. El matx, però, s’ha mantingut molt igualat i amb poques ocasions fins al descans.

Paradynski amplia diferències

Quan s’havia disputat poc més d’un minut de la segona meitat el Palma Futsal ha tornat a aprofitar una recuperació de pilota per situar el 2-0 amb un xut de Paradynski (min 22). Els blaugranes no han parat de buscar el gol, si bé els ha faltat precisió en els darrers metres.

Els minuts passaven, però la insistència blaugrana feia pensar que el gol estava cada vegada més a prop. Léo Santana ha enviat la pilota al pal en el minut 30, però, poc després, els locals han situat el 3-0 mitjançant Eloy Rojas en el contraatac (min 32).

Respon el Barça Lassa

El Barça Lassa ha tret el porter-jugador quan restaven vuit minuts per al final amb l’objectiu de buscar la remuntada i, finalment, ha arribat el primer gol barcelonista. Marcenio ha enviat la pilota al fons de la porteria per situar el 3-1 (min 36). Els blaugranes no han deixat de buscar la porteria de Barrón i han topat per tercera vegada amb el pal. El Barça Lassa ha caigut per 3-1 i el dilluns, a partir de les 21 h al Palau Blaugrana, es disputarà el tercer partit que decidirà qui s’enduu el bitllet per a la final.

Palma Futsal, 3
Barça Lassa, 1

Palma Futsal: Barrón, Tomaz, Joao, Paradynski i Taffy –cinc inicial–, Hamza, Eloy Rojas, Nunes, Quintela i Rosa.

Barça Lassa: Juanjo, Lozano, Aolfo, Joselito i Esquerdinha –cinc inicial–, Aicardo, Boyis, Dyego, Marcenio, Ferrao, Roger Serrano i Léo Santana.

Gols: 1-0, Nunes (min 14); 2-0, Paradynski (min 22); 3-0, Eloy Rojas (min 34); 3-1, Marcenio (min 36).

Àrbitres: Martínez Florez i Navarro Liza. Han ensenyat targeta groga a Hamza i Nunes (Palma Futsal) i Lozano (Barça Lassa).