Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Tenim unes ganes enormes de començar"

Repassem les declaracions més destacades dels protagonistes culers al Media Call del Radisson Blu el dia abans de les grans semifinals

S'apropa l'hora de la veritat. Quan queda una mica més de 24 hores perquè comencin les semifinals, ha tingut lloc aquest divendres el Media Call a l'Hotel Radisson Blue. Els tècnics i diversos jugadors de tots quatre equips han parlat en la prèvia, tot just després de fer-se oficial el 7 ideal del torneig, on, tot i que no hi ha hagut cap blaugrana, sí que Ludovic Fàbregas ha estat escollit com el millor jove.

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha explicat: "L'equip arriba bé i en bones condicions. Amb gent una mica tocada, però igual arriben tots els equips, a aquestes alçades de la temporada és normal. Però arribem amb unes ganes enormes de poder començar". A més, ha afegit: "Durant la temporada hem estat molt bé, hem mostrat solidesa. Hem anat millorant diversos aspectes a nivell de joc i volem seguir així".

"El Vardar és un gran equip i som conscients del gran potencial que tenen"

Xavi Pascual

Pel que fa al rival del proper dissabte, Xavi Pascual assegura: "Preparem els partits analitzant el rival i sabem que el Vardar té els seus punts forts, però el que hem d'intentar és minimitzar-los. Però sobretot hem de pensar en nosaltres, que es vegi l'handbol que volem fer. El Vardar és un gran equip i perillosíssim, soms conscients del gran potencial que tenen".

El tècnic barcelonista també ha valorat el gran nivell de la competició: "No és fàcil arribar cada any a la Final Four. El nivell d'handbol dels equips a Europa cada vegada va en augment. Aquí són Final Fours més obertes que en qualsevol altre esport, però el nostre objectiu és estar aquí cada any".

A part de Xavi Pascual, també han parlat diversos jugadors culers als jardins del Radisson Blu, i, a continuació, aprofitem per repassar les declaracions més destacades de tots ells:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut