Konrad de la Fuente, eliminat del Mundial sub-20

Konrad de la Fuente, eliminat del Mundial sub-20

Els Estats Units de l'extrem blaugrana no han pogut passar a semifinals després de perdre contra l'Equador

L'Equador, botxí d'un altre blaugrana al Mundial sub-20 que s’està disputant a Polònia. El futbolista del Juvenil A Konrad de la Fuente (Estats Units), l'únic blaugrana que quedava a la competició, ha caigut eliminat als quarts de final per l'Equador, selecció que també va eliminar, als vuitens, l'Uruguai del jugador del Barça B Ronald Araujo.

Així doncs, ja no queden barcelonistes en aquest Mundial sub-20. Konrad de la Fuente, titular amb els Estats Units, no ha pogut avançar a les semifinals del torneig mundialista. En el partit de quarts contra l'Equador, l'elèctric extrem del FC Barelona ha disputat 45 minuts. Durant la mitja part que ha estat sobre el terreny de joc ha aportat vertigen a l'atac d'Estats Units. I ha vist els tres gols que s'han marcat en aquest matx. L'1-2 amb què ha acabat la primera meitat ja no s'ha mogut més. 

El camí dels blaugranes acaba

Així doncs, Konrad s'ha afegit als jugadors barcelonistes eliminats en aquest Mundial sub-20. La selecció francesa de Jean-Clair Todibo no va poder superar, precisament, la selecció nord-americana de Konrad de la Fuente als vuitens. El jugador del Barça B Ronald Araujo va caure als vuitens contra l'Equador. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut