L'ABJ reuneix les associacions de veterans de les seccions professionals del FCB

L'ABJ reuneix les associacions de veterans de les seccions professionals del FCB

Representants de totes les entitats de veterans del Club es reuneixen per primera vegada per treballar conjuntament

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha celebrat aquest dimecres 22 de febrer la primera trobada oficial entre totes les seccions de veterans del FC Barcelona. Un total de deu representants de totes cinc seccions, van trobar-se a la seu de l’Agrupació amb l’objectiu de treballar de manera conjunta de cara al futur.

A banda de l'ABJ, els representants provenien de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet, l’Associació de Veterans d’Handbol, l’Associació de Veterans d’Hoquei Patins, i l’Associació de Jugadors de Futbol Sala. Bona part de la trobada va destinar-se a l’aprofundiment del coneixement de les diferents entitats, els seus objectius, la seva història i el seu funcionament. 

Malgrat tenir similituds i diferències entre les respectives formacions, tots els assistents van coincidir en la idoneïtat de la trobada i van manifestar una voluntat de continuar el treball conjunt. En la mateixa reunió es va crear una comissió de treball, on hi haurà representants de les cinc associacions, i on s’hi dibuixaran línies estratègiques per tal de beneficiar totes les seccions. En l’actualitat, alguns cursos que ofereix l’ABJ ja compten amb la participació d’exjugadors de bàsquet, hoquei i futbol sala del FC Barcelona. 

Els assistents a la reunió de dimecres van ser: per part de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet, el president, Pedro Ansa; el vicepresident, Manolo Flores; i el directiu, Ramon Aloy. De l’Associació de Veterans d’Handbol, va assistir-hi el membre de la junta directiva Ramon Domènech. Pel que fa a l’Associació de Veterans d’Hoquei Patins, la representació va ser per part del president, Ramon Pons, i el secretari, Robert Vilella. El mateix amb l’Associació de Jugadors de Barça Futsal, que va comptar amb la participació del seu president, Jordi Torras, i del secretari, César Fernández. El president Ramon Alfonseda i el director Luis Ortiz de Zevallos van ser els qui van representar l’ABJ. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut