Partit benèfic de l'Agrupació contra els Veterans del CA Ibèria

Partit benèfic de l'Agrupació contra els Veterans del CA Ibèria

Els exjugadors del FC Barcelona se sumen a l'acte commemoratiu del 80è aniversari del CA Ibèria

El diumenge 28 d'octubre l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar un partit benèfic al camp del Club Atlètic Ibèria, a Barcelona, contra els Veterans del conjunt local. Va ser una jornada especial pel CA Ibèria: el Club va commemorar el seu 80è aniversari amb un acte festiu previ al partit i, a més, va fer la presentació del seu equip special

Durant la trobada entre ambdós equips també es va fer minut de silenci per retre un homenatge pòstum a Bartolomé Hernández "Toto", exjugador del FC Barcelona i membre de l'Agrupació que va morir dissabte, el dia abans del partit. 

Els exjugadors del FC Barcelona, liderats per José Ramírez "Lico", van superar l'equip rival per 5 gols a 2. Al hat-trick de Dani Martínez s'hi va sumar un gol de José Manuel Martínez i un de Javi Botella que van acabar posant per davant al marcador al conjunt blaugrana. “Lico”, tot i això, ha assegurat que “va ser un partit disputat”, i que en tot moment hi va haver “un ambient festiu”.

L’equip de l’ABJ estava format per Jordi Vallecillo, Jordi Torcal, Dani Martínez, José Manuel Martínez, Xavi Priego, José Pérez Humanes, Miguel Guzmán, Oscar Lausín, Francisco Moreno, Juanjo Ruiz, Marcos Zamora, Dani Vila, Marco A. Escobar, Javi Botella, José Sánchez Calveras, Francesc Bel i David Forcat (que va substituir Cristian Martínez, lesionat divendres).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut