Dues jornades de futbol internacional a Berlín amb participació blaugrana

Dues jornades de futbol internacional a Berlín amb participació blaugrana

L'equip de jugadors de l'Agrupació es va enfrontar al FC Union Berlín, al Karlsruher SC i al Hertha BSC en el Traditions Masters d'enguany

L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors s'ha desplaçat a Berlín per participar en el Traditions Masters, un torneig que es va dur a terme del 3 al 6 de gener al pavelló Max-Schmelling-Halle de la capital alemanya. El conjunt blaugrana, entrenat per Josep Palau, es va enfrontar al FC Union Berlín, al Karlsruher SC i al Hertha BSC en partits de 20 minuts cada un. L'Sparta Praga, el Borussia Dortmund, el Bayer 04 Leverkusen i el Tottenham Hotspur van ser els altres equips participants de l'edició d'enguany, tots ells formats per exjugadors dels respectius conjunts.

Aquest era el segon cop que l'Agrupació participava en el torneig (va fer-ho per primer cop l'any 2014) i, malgrat que l'equip blaugrana no va aconseguir classificar-se per a les semifinals, els jugadors van viure una gran experiència en una competició d'alt nivell i exigència. Així ho assegura Josep Palau, que considera que van jugar "contra equips molt bons". L'entrenador afirma que, tot i que "no és habitual que l'Agrupació participi en partits de futbol 5, el conjunt va jugar bé en un torneig que va estar molt disputat".

Andoni Goikoetxea, exjugador del primer equip del FC Barcelona i membre de l'Agrupació, afirma que, tot i que "Luis Milla i Robert Fernández m'havien explicat la seva experiència en l'edició del 2014, em va sorprendre l'ambient que hi havia al pavelló". I és que Goikoetxea no havia participat abans en el Traditions Masters. De fet, al Max-Schmelling-Halle s'hi van reunir prop de 8000 aficionats que van contribuir a crear un ambient festiu. "Feia goig", assegura Palau.

Al seu torn, Luis Milla, també exjugador del primer equip del conjunt blaugrana i membre de l'Agrupació, explica que va tenir "una sensació molt bona, perquè sempre és agradable quan ens ajuntem els veterans". A més, considera que, encara que no estiguin acostumats a jugar a futbol indoor, "tots vam intentar donar el millor de cada un en un torneig que és de gran nivell". 

L'equip blaugrana estava format per 12 exjugadors del Club: Javi Doz, Jaume Llaveria, Samuel Okunowo, Sergi Pérez, Robert Fernández, Dídac Rodríguez, Xavi Moro, Luis Milla, Jordi Martínez, Jofre Mateu, Andoni Goikoetxea i Sergio Martínez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut