El Seguim en Joc repassa els moments més emblemàtics del Miniestadi

El Seguim en Joc repassa els moments més emblemàtics del Miniestadi

Salvador Garcia és el protagonista del Test ABJ en un nou lliurament del programa de l’Agrupació, que s’estrena a Barça TV el diumenge 3 de març

El diumenge 3 de març s’emetrà a les 15:15 i a les 21:45 hores un nou lliurament del “Seguim en Joc” per Barça TV. El programa de l’Agrupació Barça Jugadors inclou, en aquesta ocasió, el vídeo que es va fer des de l’entitat en motiu del seu 60è aniversari. Tot seguit, dins de l’Històries ABJ, es fa un repàs dels moments més emblemàtics de la història del Miniestadi. Javier García Pimienta, Jordi Ferrón i Laura Ràfols, tots membres de l’ABJ, expliquen les seves vivències al camp i la il·lusió que els suposava poder-hi jugar.

A més dels seus testimonis, en el reportatge es recorda, per exemple, que el Mini va ser inaugurat el 1982 amb un partit amistós del primer equip del FC Barcelona, i que el 20 de juny de 1998 s’hi va disputar un partit d’anada d’ascens a Segona A, en el que el filial va guanyar 5 a 0 al Madrid B. Aquest va ser un partit decisiu per a l’equip blaugrana, que estava format per Puyol i Xavi, entre d’altres. Per tancar la secció, es parla del nou estadi Johan Cruyff.

Salvador Garcia (“Salva”) serà el protagonista del Test ABJ de diumenge. Salva va ser cedit al Saragossa després de jugar al Juvenil, Amateur i Barça Atlètic. Va guanyar una Recopa, una Lliga i una Copa del Rei, i va coincidir amb Cruyff en el seu inici. Posteriorment, es va desvincular del futbol quan va retirar-se i actualment col·labora com a analista a Barça TV. 

Per posar punt final al capítol, el “Seguim en Joc” pregunta a uns quants membres de l’ABJ “quin jugador va substituir Maradona al partit inaugural del Miniestadi: Pep Guardiola, Guillermo Amor o Ramon Calderé?”. Les respostes dels socis es destaparan aquest diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut