El cos consular de Barcelona juga un partit amb l'Agrupació Barça Jugadors

El cos consular de Barcelona juga un partit amb l'Agrupació Barça Jugadors

Els cònsols han pogut conèixer en primera persona l'associació d'exjugadors del Barça

El cos consular de Barcelona ha jugat aquest dimarts un partit amistós amb l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). Ha estat una trobada de germanor organitzada amb l'objectiu de donar a conèixer l'ABJ i la seva tasca a la representació diplomàtica que hi ha instal·lada a Barcelona. Gairebé 40 representants de països de tot el món han acudit a la cita amb l'Agrupació, que ha consistit en un partit i una petita recepció que s'ha fet a al Seu Social de l'ABJ.

El partit ha acabat amb victòria blaugrana per 8 a 3, amb gols de Marco A. Escobar (3), Rebollo (5) i Chavarría. L'equip consolar ha comptar amb el reforç de dos exjugadors blaugrana, i un d'ells, Rexach II, ha estat autor de dos gols.

En l'acte posterior al partit, el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, ha explicat breument als cònsols la tasca que realitza l'associació, especialment pel que fa al suport econòmic, formatiu i laboral als exjugadors del Barça. En nom de tots els assistents, el secretari del cos consular, Josep Maria Calmet, ha agraït la invitació. En l'acte d'aquest dimarts hi han estat representats els consolats dels següents països: Albània, Guinea Bissau, Finlàndia, Àustria, Benin, Brasil, Estats Units, Estònia, Geòrgia, Grècia, Hongria, Kazajstan, Marroc, Mèxic, Moldàvia, Pakistan, Portugal, Suïssa, Ucraïna, Uruguay, Veneçuela, Burkina Faso, Canadà, República Txeca, Xipre, Dinamarca, República Dominicana, Eslovàquia, Finlàndia, Japó, Mali, Mònaco, Panamà, Paraguay, Romania, Illes Seychelles i Sierra Lleona.

Per part de l'Agrupació, els jugadors participants han estat Salva Miracle, Andreu Ferrés, Pepito Ramos, Jordi Rebollo, Joan Blanquera, Sergio Chavarría, Miquel Corominas, Marcos Zamora, Jordi Torcal, Dani Martínez, Juan Antonio Cuadrado, Carles Rexach II, Felix Barrado, Marco A. Escobar, Carles Boneu, Josep Maldonado, Sito Rengel i Florenci Toro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut