Els Barça Legends jugaran al Marroc el 9 de juny

Els Barça Legends jugaran al Marroc el 9 de juny

Els homes de Chapi Ferrer s’enfrontaran amb l’Sporting Club Chebab a Mohammédia a les 21 h. Serà el tercer partit d’aquesta temporada després dels partits disputats a l’Índia i Itàlia

El proper diumenge 9 de juny els Barça Legends (20 h, hora local i les 21 h a Barcelona) tornaran a jugar, i serà contra l’Sporting Club Chebab Mohammédia a la localitat de Mohammédia, als afores de Casablanca (Marroc). El matx se celebrarà a l’Stade Bachir Mohammédia, amb una capacitat per a 10.000 localitats.

El partit suposarà el tercer enfrontament d’aquesta temporada de l’equip dirigit per Albert Chapi Ferrer com a tècnic de l’equip d’exjugadors barcelonistes. El primer es va jugar a Mumbai davant del Mohun Bagan al setembre del 2018 amb la victòria blaugrana per 0-6 i el segon en un format de cinc contra cinc a la prèvia del partit de Champions davant de l’Inter de Milà amb derrota per 3-2.

El club marroquí, que participa actualment a la Segona Divisió del seu país, és un històric dels anys 60 i aspira a tornar a la màxima divisió del Marroc. El partit servirà per retre homenatge a Ahmed Faras, exjugador i màxim golejador del club, que va ser el primer jugador a aconseguir una Bota d’Or africana i que ha estat el que més vegades ha vestit la samarreta de la seva selecció.

No serà la primera vegada que un equip del Barça visiti el Marroc. L’agost passat, els homes d’Ernesto Valverde van aconseguir el primer títol de la temporada en vèncer per 1-2 el Sevilla a la final de la Supercopa d’Espanya disputada a Tànger. L’equip de futbol ha visitat set vegades el Marroc durant la seva història per disputar partits de Lliga, de Copa del Rei i amistosos, mentre que l’equip de bàsquet va debutar en competicions europees la temporada 1959/60 davant del Marocaine Casablanca.

L’enfrontament contra l’equip marroquí es podrà seguir per Barça TV, Barça Vídeo i el canal de YouTube del Club.

Per aquest partit el tècnic Chapi Ferrer ha convocat els jugadors següents: Jorquera, Angoy, Sánchez Jara, Robert Fernández, Dehu, Okunowo, Nadal, Juan Carlos, Belletti, Edmílson, Gabri, Roger, Giovanni, Goikoetxea, Salinas, Soler, Sonny Anderson i Rivaldo.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut