Ludovic Fabregas: “La Final4 és una competició nova”

Ludovic Fabregas: “La Final4 és una competició nova”

El pivot blaugrana ha estat el protagonista al plató de l’‘HoraB’ de BarçaTV en la prèvia del cap de setmana més important de la temporada i ha analitzat les sensacions de l’equip

Queden pocs dies per a la disputa de la VELUX EHF Final4, i el Barça Lassa està preparat per viatjar a Colònia. Abans de la gran cita de l’handbol europeu, Ludovic Fabregas ha estat el protagonista del programa HoraB de BarçaTV aquest dimarts. El pivot francès ha parlat sobre la Final4, les opcions que té l’equip i les sensacions prèvies. “És una barreja de tot. Hem de tenir ambició, tenim pressió i també tenim molta il·lusió per guanyar la Champions. Treballem per a això i fer el 7 de 7”.

Després de completar una fase de grups excel·lent i uns quarts de final imponents, ara arriba l’últim escull per aixecar la 10a Champions de la història. En aquest sentit, Fabregas ha assegurat que “la Final4 és una nova competició. Són dos partits únics i els quatre equips poden guanyar”. “Hem de treballar perquè els campions siguem nosaltres, però el nivell és molt alt”, ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut