El Barça, l’equip amb més mundialistes

El Barça, l’equip amb més mundialistes

Les quinze convocades situen el club blaugrana com el més representat a la cita de França, per davant de l’Olympique de Lió

El Mundial de França que començarà el proper 7 de juny estarà tenyit de blaugrana. Amb 15 futbolistes de la plantilla 2018/19 citades, el Barça serà el club amb més representants a la cita. Si la xifra ja era un rècord a Can Barça, també ho serà en clau global: el segueixen el campió d’Europa, l'Olympique de Lió (14), el Chelsea (12), el Manchester City (12) i el Hyundai Steel Red Angels coreà (11).

Cal recordar que, una vegada publicades les convocatòries de les 24 seleccions, el Barça aportarà 10 futbolistes a Espanya (Sandra Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, María León, Leila Ouahabi, Patri Guijarro, Vicky Losada, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas i Mariona Caldentey), dues a Holanda (Lieke Martens i Stefanie van der Gragt), una al Brasil (Andressa Alves), una a Anglaterra (Toni Duggan) i una a Nigèria (Asisat Oshoala).

A més, a totes elles les acompanyarà la noruega Caroline Graham Hansen, el primer reforç del Barça 2019/20 a partir de l’1 de juliol.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut