Compromisos de seleccions per a 14 blaugranes

Compromisos de seleccions per a 14 blaugranes

Una vegada finalitza la temporada els blaugranes ja comencen a pensar en les cites internacionals amb les seves seleccions

El proper repte dels jugadors del FC Barcelona seran els compromisos de seleccions. I és que fins a 14 blaugranes del primer equip han estat citats per jugar partits internacionals. Sergi Roberto, Jordi Alba i Sergio Busquets (Espanya), Ivan Rakitic (Croàcia), Thomas Vermaelen (Bèlgica) i Lenglet i Umtiti (França) disputaran partits classificatoris per a l’Eurocopa 2020.

Nélson Semedo ha estat citat per disputar la Final Four de la Nations League. Una competició en la qual Cillessen i De Jong, blaugrana a partir de l’1 de juliol, figuren en la preselecció d’Holanda.

Pel que fa a la Copa Amèrica hi ha tres blaugranes confirmats: Leo Messi (Argentina), Arthur i Coutinho (Brasil). A més, Carles Aleñá està dins la llista de preselecció per disputar l’Eurocopa sub-21 d’Itàlia.

El Mundial sub-20, en joc

Todibo (França) està disputant la fase de grups del Mundial sub-20 de Polònia. Una competició que també disputen dos culers més. El jugador del Barça B Ronald Araujo (Uruguai) i l’extrem del Juvenil A Konrad De la Fuente (Estats Units).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut