Sergio Lozano renova fins al 2024 amb el Barça Lassa

Sergio Lozano renova fins al 2024 amb el Barça Lassa

El jugador també assumeix el càrrec d'assessor de la nova Barça Escola Futsal

L’actual capità del primer equip de futbol sala, Sergio Lozano, ha renovat amb el Barça fins al 30 de juny del 2024, ampliant per quatre temporades més el contracte que se li acabava el 2020. Així mateix, Sergio Lozano assumeix, ja des de la propera temporada, el càrrec d'assessor de la nova Barça Escola Futsal i estén el seu vincle amb el Club més enllà de la seva carrera com a esportista d’elit.

El blaugrana ha estat acompanyat en la roda de premsa pel directiu responsable de la secció Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d'esports professionals del Club Albert Soler i pel mànager esportiu de la secció, Txus Lahoz. A més, entre els assistents a la multitudinària roda de premsa, també hi eren el tècnic Andreu Plaza i el segon entrenador Miguel Andrés, a més de companys com Ferrao i el segon capità del Barça Lassa de bàsquet Pierre Oriola.

El directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, ha assenyalat que "el Sergio està molt identificat amb el Club" i que compartien els seus valors: "l'esperit de lluita, el sacrifici i la mentalitat guanyadora". A més, ha destacat que la renovació del capità "va més enllà de l'àmbit esportiu". D'altra banda, el director d'Esports Professionals Albert Soler ha assegurat que Lozano "és un model" i que la seva renovació "és la d'una persona que volem que estigui molts anys en aquesta casa". Per últim, el mànager esportiu Txus Lahoz ha assegurat que "el Sergio Lozano és el jugador que qualsevol club vol tenir" i que és un esportista "implicat i que estima el que fa".

Lozano: "Sento una felicitat immensa"

El capità blaugrana s'ha mostrat molt feliç i ha assenyalat que "sentia una felicitat immensa, perquè aquesta serà la darrera samarreta que vesteixi i això és un privilegi". A més, el '9' del Barça Lassa ha agraït "a tota la gent que ha decidit que segueixi en aquest projecte" i ha destacat que ha estat "el treball, la constància i la perseverància" el que han fet possible ser al màxim nivell.

El jugador franquícia

Lozano, que actualment té 30 anys, va arribar al Barça Lassa l’estiu del 2011 i ha jugat les últimes vuit temporades al Club. En aquest període, Lozano ha guanyat dues lligues, dues Champions, tres Copes d’Espanya, cinc Copes del Rei i una Supercopa d’Espanya amb el Barça. A més, ha estat dues temporades designat ‘Millor Jugador de la LNFS’ (2011/12 i 2012/13) i també va ser designat ‘Millor Jugador del Món’ el 2013.

Esperit de superació

Després de superar un calvari de tres temporades de lesions, Lozano ha tornat aquesta temporada al seu millor nivell i el seu rol ha resultat decisiu perquè l’equip tornés a aixecar els títols de la Copa del Rei i la Copa d’Espanya. També ha destacat en l’apartat golejador, amb 24 gols entre totes les competicions. En aquest sentit, cal destacar que Lozano és el segon golejador històric de la secció amb 236 gols, a només 11 de superar els 247 de Wilde, el màxim golejador històric del Barça de futbol sala.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut