Equipa’t amb la samarreta de la final de Copa

Equipa’t amb la samarreta de la final de Copa

Promoció exclusiva per a socis i penyistes amb carnet a un preu de 55 i 65 euros respectivament

Socis i penyistes del FC Barcelona poden beneficiar-se a partir d'aquest dimarts de la promoció que ofereixen les Barça Store del Camp Nou, Passeig de Gràcia i La Roca en la compra de la samarreta que els jugadors del primer equip de futbol lluiran a la fina de la Copa del Rei del proper dissabte contra el València a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla.

La samarreta blaugrana que s’ha utilitzat aquesta temporada portarà inscrita sobre el pit la llegenda de la final, amb el logo de la Copa del Rei, el nom dels dos equips, l’estadi on es disputa el partit i la data de la final.

El preu de la samarreta, sense incloure nom ni número al darrere, serà de 100 € per al públic en general, però els socis la podran aconseguir a les tres botigues esmentades a 55 € i els penyistes a un preu de 65 €.

Per tenir dret a aquest important descompte, caldrà presentar el carnet de soci o de penyista a les caixes de les botigues del Camp Nou, Passeig de Gràcia o La Roca. Cal recordar que els socis i els penyistes disposen d’una caixa exclusiva per fer el pagament de la seva compra.

La promoció serà vàlida fins que s’acabin les existències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut