El somni europeu haurà d’esperar per al Barça Femení

El somni europeu haurà d’esperar per al Barça Femení

El conjunt blaugrana no ha pogut superar l’Olympique de Lió a la final de la UEFA Women’s Champions League

No ha pogut ser. El somni del Barça Femení d’aixecar el primer títol europeu haurà d’esperar. Les blaugranes han lluitat fins al final davant un Olympique de Lió que ha demostrat perquè porta quatre Champions consecutives, comptant la d’aquest dissabte, i sis en l’última dècada. Ara bé, tot i la derrota, aquest grup de jugadores entra ja en la història del Club.

Assolir el subcampionat de la UEFA Women’s Champions League tan sols cinc anys després de la professionalització del Barça Femení és una fita històrica per a un equip que no ha parat de créixer en els últims anys.

Era la primera experiència en una final de la màxima competició continental per a aquest grup de jugadores que han fet una Champions gairebé perfecta. L’equip, que va patir un canvi d’entrenador enmig de la temporada, només va perdre un partit  –l’anada dels setzens de final davant el BIIK– per arribar a la final amb la moral pels núvols.

El creixement de l’equip ha quedat palès, sobretot, en aquesta competició. Després de quatre anys fent un molt bon paper a Europa arribant als quarts de final i assolint fins i tot les semifinals –a la temporada 2016/17– davant el PSG, la final s’acabava quedant en l’horitzó.

Enguany, l’equip ha arribat fins al final del camí i, tot i que no ha acabat tocant la glòria, haver arribat fins aquí és només el principi d’un futur que només pot ser bo. Aquesta generació de futbolistes ja ha fet història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut