Bartomeu: “Valverde és l’entrenador que volem”

Bartomeu: “Valverde és l’entrenador que volem”

El president del FC Barcelona assegura que el tècnic “té contracte i estem molt contents amb ell”

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu aposta per Ernesto Valverde: “És l’entrenador que volem, té contracte i estem molt contents amb ell”. I ha afegit: “La planificació de la propera temporada ja està en marxa des de fa temps. Ja hi ha jugadors fitxats [De Jong i Emerson] i ja en parlarem quan passi la final de Copa. Ara toca que els jugadors es recuperin del cop anímic”, referint-se a l’eliminació patida a la Champions contra el Liverpool.

Bartomeu s’ha referit també a la final de Copa: “L’objectiu principal és la Lliga i després volem la Copa i la Champions. La Lliga l’hem guanyat amb jornades d’antelació. Tots volem més. Ara ve la final de Copa i venim d’una derrota dolorosa. Toca recuperar els ànims, les il·lusions i les ganes de competir”. A més, ha recordat que el València “està fent una bona temporada i espero que la final sigui competida”.

Orgull per l’equip femení

També ha tingut paraules per al Barça Femení, que aquest dissabte jugarà el partit més important de la seva història a Budapest: la final de la Champions. “Ha estat un objectiu que ha arribat abans del previst. Guanyem la Champions o la perdem, estem fent història. Això ha de ser un punt i seguit, ha de ser un suport per recolzar el Femení. Estem molt orgullosos. Seguirem insistint i invertint en el Femení, no només en l’àmbit professional si no també en el futbol base”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut