Barça – Getafe: Últim partit de la temporada al Camp Nou

Barça – Getafe: Últim partit de la temporada al Camp Nou

Els d’Ernesto Valverde juguen aquest diumenge (18.30h), en el darrer partit del curs a l’Estadi i amb la mirada posada a la Copa

Després de dir adéu a Europa dimarts passat, toca mirar endavant. I la millor manera de fer-ho és tornant a jugar. El FC Barcelona i el Getafe s’enfronten en la penúltima jornada de Lliga (diumenge, 18.30h), amb els blaugranes ja com a campions, en el darrer partit de la temporada en el temple blaugrana. L’equip vol acomiadar-se de la millor manera possible davant la seva afició i retornar la il·lusió pensant en la final de Copa del pròxim 25 de maig.

El rival

Davant, però, el Barça tindrà un rival que està sent la revelació de la temporada. El Getafe de José Bordalás està lluitant ni més ni menys que per entrar la pròxima campanya a la Lliga de Campions. Ara mateix, el conjunt madrileny és quart amb 58 punts, tres més que el València, el seu immediat perseguidor. Per tant, el Getafe intentarà assaltar el Camp Nou, estadi en el qual no ha aconseguit guanyar mai.

Jorge Molina serà la principal amenaça per als culers. El davanter suma ja 14 dianes aquesta temporada, les mateixes que Jaime Mata, que es perd el partit per sanció. A més, el Getafe és un equip molt rocós, ja que és el segon conjunt menys golejat (31) per darrere l’Atlètic de Madrid (26) i per davant del Barça (34).

Reptes del Barça

El conjunt d’Ernesto Valverde, ja coronat com a campió de Lliga, té l’al·licient d’allargar la ratxa de victòries a la Lliga al Camp Nou –seria la setena– i de preparar-se per a la final de Copa del Rei davant el València. El FC Barcelona, abans del duel del Benito Villamarín, té el partit d’aquest diumenge davant el Getafe i dissabte vinent l’equip visita Ipurua per jugar la jornada de la cloenda.

En el pla individual, Leo Messi encara se situa al capdavant de la classificació per guanyar la Bota d’Or amb 34 gols a falta de dos partits. El davanter del PSG Kylian Mbappé és el seu màxim perseguidor amb una trentena de gols. En cas que l’argentí guanyés el guardó, seria el sisè del seu palmarès.

La convocatòria de Valverde

Finalment, per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Coutinho, Messi, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti, Riqui Puig i Abel Ruiz. En queden fora per decisió tècnica Murillo, Prince i Vermaelen, mentre que Arthur, Suárez, O. Dembélé i Rafinha són baixa per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut