Triomf clar per recuperar sensacions (77-97)

Els de Svestilav Pesic es retroben amb la victòria amb un partit sense concessions

Bon triomf del Barça Lassa. Els homes de Svestislav Pesic s’han imposat de forma clara a l’Herbalife Gran Canaria (77-97) des de l’inici. La bona defensa blaugrana ha permès als culers dominar el matx amb diferències en gran part superiors als 10 punts. Amb aquest triomf el Barça Lassa es manté a la part alta de la classificació.

Bones sensacions des de l’inici

Els blaugranes han firmat un bon inici de partit, amb bona circulació de pilota i dominant la majoria de facetes del joc. D’aquesta manera, els culers han pogut tancar els primers 10 minuts amb un avantatge de vuit punts (13-21).

El segon quart ha servit per reafirmar la intensitat defensiva blaugrana i el bon joc en atac. El Barça Lassa ha marxat al descans amb 32 punts encaixats a la primera meitat i amb les bones sensacions de joc (32-49).

Sense concessions cap al triomf

Els de Svestislav Pesic han vist com a la represa el Gran Canaria se situava a 13 punts (44-57), però un Heurtel molt encertat –MVP de la jornada- i autor de 20 punts i 7 assistència (28 de valoració) ha dinamitat el partit. El jugador francès ha trencat el matx i els blaugranes han ampliat les diferències fins als 27 punts (46-73).

En el darrer quart els blaugranes s’han mantingut per davant i han pogut certificar el 24è triomf del curs que manté els blaugranes líders de l’ACB, empatats amb el Reial Madrid.