Movistar Inter – Barça Lassa: Defensaran la corona (4-5)

Els de Plaza lluitaran per revalidar el títol aconseguit el curs passat, després d’un partit èpic

El Barça Lassa s’ha classificat per a la final de la Copa del Rei de futbol sala. Els culers han superat el Movistar Inter a les semifinals de la Final Four de la competició, en un partit molt emocionant en què Dídac Plana s’ha exhibit sota els pals. Un doblet de Ferrão en la primera meitat i els gols d’Adolfo, Esquerdinha i Lozano en el segon temps han superat les dianes de Ricardinho, Pola, Gadeia i Solano per part rival.

La igualtat ha marcat els primers compassos de partit, però Ferrão ha avançat el Barça Lassa dues vegades en el minut 10. Primer, després de rematar de volea un córner de Marcenio i, tot seguit, ha fet el 0-2 després d’una assistència de Joselito. Després dels dos gols culers, el conjunt de Torrejón ha fet un pas endavant i Ricardinho ha retallat distàncies en el minut 12 en aprofitar un rebot.

Exhibició de Dídac Plana

El Movistar Inter ha atacat amb insistència en el darrer tram de la primera part, topant-se sempre contra un Dídac molt encertat. En especial, en una jugada d’estratègia al final del primer temps, on ha tret una cama inversemblant per negar el gol a Pola a un segon per al descans.

Ja a la segona part, Adolfo ha fet l’1-3 en el minut 24, després de rematar una assistència de Dídac amb la mà. Però la reacció interista no s’ha fet esperar i, un minut després, Pola ha rematat a la xarxa una jugada personal de Daniel (2-3). I després d’aquesta diana, el porter barcelonista ha hagut de frenar fins a quatre ocasions consecutives rivals.

Esquerdinha i Lozano escampen la tempesta

La intensitat defensiva blaugrana ha estat molt alta, i, en elminut 31, els de Plaza han comès la sisena falta. I de nou Dídac s’ha fet gegant per aturar el doble penal a Gadeia. I en plena ofensiva rival, Esquerdinha ha enviat a la xarxa un xut molt potent en el minut 36 per fer el 2-4.

Tot i això, el ‘13’ rival ha superat, poc després, el porter maresmenc en una falta sense barrera per augmentar l’emoció (3-4). El conjunt madrileny ha buscat igualar el matx amb el porter jugador, però el capità Sergio Lozano ha sentenciat a 34 segons per al final (3-5). Solano ha maquillat l’electrònic, però el Barça Lassa ha resistit per passar a la final, on lluitarà contra Jaén Paraíso Interior per tornar a aixecar un títol contra que ja va assaborir el curs passat.

Fitxa del partit

Inter, 4
FCB, 5

Movistar Inter: Jesús Herrero, Humberto, Daniel, Ricardinho i Ortiz. Bebe, Pola, Solano, Borja.

Barça Lassa: Dídac, Aicardo, Lozano, Ferrão i Marcenio. Léo Santana, Boyis, Dyego, Adolfo, Joselito, Arthur, Esquerdinha.

Gols: 0-1 Ferrão (min 10), 0-2 Ferrão (min 11), 1-2 Ricardinho (min 13), 1-3 Adolfo (min 24), 2-3 Pola (min 25), 2-4 Esquerdinha (min 36), 3-4 Gadeia (min 37), 3-5 Lozano (min 40), 4-5 Solano (min 40).

Àrbitres: Cordero Gallardo i Martínez Flores. Han amonestat Daniel (min 8), Lozano (min 26), Marcenio (min 29), Bebe (min 31) i Ricardinho (min 34).

Incidències: Partit disputat al Quixote Arena de Ciudad Real.