Barça Lassa B – Retabet Bilbao Basket (76-84): Lluitant fins al darrer instant

Els blaugranes cauen davant d'un dels clars aspirants a l’ascens

El partit no tenia transcendència a la classificació. Els blaugranes no tenien opció de sortir del descens i els bascos tenien la segona plaça de la LEB Or assegurada. La gran experiència visitant ha estat clau per endur-se el triomf, en el darrer partit de la temporada per al Barça Lassa B.

Un rival compacte

Bon inici dels blaugranes davant el segon classificat de la Lliga regular. Els d’Ocampo es distanciaven per 9 a 2, en els primers tres minuts de joc. A poc a poc el partit s'anava igualant i els primers 10 minuts finalitzaven amb un ajustat 11 a 12, favorable als bascos.

En el segon quart, els blaugranes tenien un bon inici però la dinàmica tornava a canviar. Els de Bilbao dominaven per 18 a 24 en el minut 14 de partit. Amb petites oscil·lacions, el Retabet Bilbao dominava el marcador al llarg del segon quart, per arribar al descans amb 32 a 41, a l’electrònic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Fins al final

Durant el primers minuts del tercer quart, amb molt treball, els joves blaugrana mantenien la distància de 46 a 55 que hi havia al descans en el minut 27 de joc. Amb una dinàmica similar, es tancava el quart amb el triomf visitant per 54 a 66. En el darrer període, no sortia el segon equip blaugrana a deixar escapar el partit. En dos minuts del darrer quart els d’Ocampo se situaven a només cinc punts (63-68) i Àlex Mumbrú, tècnic visitant, es veia obligat a demanar temps mort.

La reacció local seguia viva i un triple de David Font, en el minut 34, situava el 67 a 70 i el partit tornava a renéixer. Davant el bon joc blaugrana, el Retabet Bilbao canviava el sistema defensiu quan quedava una mica més de tres minuts per a la fi del partit. El Barça Lassa se situava un punt per sota (73-74) en el minut 38, però l’experiència visitant ha estat clau per emportar-se el triomf per 76 a 84.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Retabet Bilbao Basket (76-84)