Barça Lassa – HBC Nantes: De Barcelona a Colònia només hi ha un pas

Barça Lassa – HBC Nantes: De Barcelona a Colònia només hi ha un pas

El Palau Blaugrana es vestirà de gala aquest dissabte (19.30 hores, Esport3) per viure el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, l’últim esglaó abans de la Final Four, amb avantatge de l’anada

Arriba l’últim partit de la temporada de la Lliga de Campions al Palau Blaugrana, i el premi és majúscul: l’accés a la Final Four de la VELUX EHF Champions League. Després d’aconseguir un avantatge de set gols (25-32) en el duel d’anada, el Barça Lassa rep l'HBC Nantes aquest dissabte (19.30 hores, Esport3) en la tornada d’una eliminatòria que decidirà quin dels dos equips aconsegueix el bitllet per anar a Colònia. L’equip parteix d’un bon punt de partida, però no es refia d’un Nantes que és l’actual subcampió d’Europa i que no es rendirà.

El 25-32 del partit a França és el millor resultat del Barça en una anada de quarts de final de la Champions des que la competició es disputa en el format actual, però la plantilla ha enviat dos missatges durant la setmana: que l’eliminatòria no està tancada i que és necessari que el Palau llueixi un aspecte de gala. L’afició, de moment, ha respost amb escreix, ja que s’ha superat el rècord d’entrades venudes, superant les 2.700.

Amb el Nantes arribaran al Palau Blaugrana quatre jugadors amb passat al Barça (Valero Rivera, Kiril Lazarov, Eduardo Gurbindo i David Balaguer) que buscaran evitar la festa blaugrana. A l’anada la defensa del conjunt de Xavi Pascual els va saber frenar bé, però tornaran a ser una amenaça per als culers.

El duel d’aquest dissabte és l’últim esglaó que s’ha de superar per arribar a la desitjada Final Four. El Barça Lassa vol ser a Colònia els propers 1 i 2 de juny, i per aconseguir-ho haurà de defensar els set gols d’avantatge de l’anada. Queden 60 minuts, res no està sentenciat, i el Palau haurà de tornar a ser decisiu. A les 19.30h, els blaugranes buscaran el seu primer objectiu. De Barcelona a Colònia només hi ha un pas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut