Anadolu Efes - Barça Lassa: S’acaba el somni europeu (80-71)

Els de Pesic cauen en el cinquè i darrer partit a Istambul i es queden a les portes de la Final Four de Vitòria

El Barça Lassa ho ha intentat fins al darrer moment, però els blaugranes han caigut en el cinquè i darrer partit dels quarts de final de l’Eurolliga contra Anadolu Efes (80-71). Els homes de Svetislav Pesic han dominat els primers compassos del matx, però el conjunt turc –autor de 17 triples- ha sabut dominar el marcador des d’abans del descans i fins al final amb diferències inferiors als 10 punts.

Gran inici del Barça Lassa. Els homes de Svetislav Pesic han saltat al Sinan Erdem Dome amb bon encert des del triple i una bona circulació de pilota que ha permès a Tomic ser el màxim anotador amb 8 punts, seguit de Singleton amb set. La defensa culer ha obligat al conjunt turc a escollir llançaments exteriors. L’encert des del triple del conjunt local ha deixat un duel igualat en el marcador fins al 23-28 al final del quart.

El segon període s’ha mantingut igualat en tot moment i després del domini blaugrana en el marcador durant 18 minuts Anadolu Efes ha capgirat el marcador fins a situar-se cinc punts per sobre al descans. Uns darrers compassos del quart en què les pilotes perdudes i la manca d’encert dels blaugranes ho ha aprofitat el conjunt turc per capgirar el resultat.

Es manté la igualtat

El tercer quart ha començat amb gairebé quatre minuts sense anotar cap punt per part dels dos conjunts. Després d’aquests minuts de desencert el matx s’ha mantingut amb Anadolu Efes liderant el marcador, i amb el Barça Lassa sense trobar l’encert de la primera meitat. Un parcial de 5-0 ha permès als blaugranes ajustar el partit en el darrer minut (58-57). Un triple de Larkin, autor de 18 punts, ha situat el definitiu 61-57 al final del tercer quart.

Sense fortuna en el tram final

El Barça Lassa li ha costat trobar la fluïdesa en atac i ha anotat els primers punts al minut quatre d’aquest darrer període. A partir d’aquests punts i amb el Barça Lassa perdent d’onze punts (68-57), ha arribat la reacció culer. Els blaugranes s’han arribat a situar a tan sols quatre punts (75-71) i amb possessió a 1:35 del final, però un parcial final de 5-0 del conjunt turc ha deixat el Barça Lassa a les portes de la Final Four (80-71).