Confirmat l’horari de l’últim partit del curs al Camp Nou

Confirmat l’horari de l’últim partit del curs al Camp Nou

El duel corresponent a la 37a jornada del campionat de Lliga contra el Getafe es disputarà diumenge 12 a les 18.30 hores

L’últim partit de la temporada al Camp Nou ja té data i hora. El Barça – Getafe es disputarà el proper diumenge dia 12 de maig a les 18.30 hores, duel corresponent a la 37a jornada del campionat de Lliga. Un duel en què l’afició barcelonista s’acomiadarà del futbol a l’Estadi aquesta temporada i on podrà donar suport a l’equip de cara a la resta de reptes pendents.

La Lliga ha fet oficial els horaris d’una jornada que comptarà amb un horari unificat per a tots els partits, tot i que adverteix que “els partits estan subjectes a modificació de data i hora un cop es coneguin els resultats de la jornada prèvia” (en aquest cas, la 36a). Tot i que el Barça ja s’ha proclamat matemàticament campió de Lliga, el rival -en aquest cas el Getafe- està lluitant per les posicions que donen accés a Europa.

Abans d’aquest duel, el Barça jugarà el penúltim matx de la temporada al Camp Nou aquest dimecres, en el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Liverpool (21.00 hores). Amb la Lliga ja assolida, els culers se centren ara en les semifinals europees i en la final de Copa contra el València (25 de maig) a l’horitzó. Un últim tram de la temporada que promet ser apassionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut