Barça Lassa – Anadolu Efes: Amb solidesa cap al cinquè partit (82-72)

Els de Svetislav Pesic s’imposen al conjunt turc i forcen el cinquè i definitiu partit de la sèrie

Tot per decidir en el cinquè partit al Sinan Erdem d’Istanbul el dimecres 1 de maig. El Barça Lassa ha demostrat que vol ser a la Final Four de Vitòria i ha plantejat un partit molt seriós, de menys a més, que ha servit per imposar-se a l’Anadolu Efes (82-72) i forçar el cinquè duel de la sèrie. El màxim anotador blaugrana ha estat Kyle Kuric, amb 19 punts.

El matx ha començat amb l’Anadolu Efes més encertat, sobretot de la mà de Shane Larkin. El Barça Lassa, però, ha hagut d'afrontar al 6/9 en triples del conjunt visitant i el primer període ha acabat amb els culers set punts per sota (15-22).

Domini blaugrana

El segon període ha estat de domini culer. Els de Svestislav Pesic han sabut imposar el seu joc i ritme. Un fet que ha fet reduir l’efectivitat ofensiva de l’Anadolu Efes. La intensitat blaugrana ha permès capgirar el marcador amb un parcial de 21-13. Els blaugranes han mostrat una bona versió defensiva, si bé la falta d’encert ofensiu els ha evitat dominar el marcador. D’aquesta manera, i amb un triple final de Moerman sobre la botzina, el matx ha marxat al descans amb el resultat de 36-38.

Un tercer quart per somiar

La sortida de vestidors del Barça Lassa ha estat per emmarcar. I és que els de Pesic han sabut imprimir una marxa més i, empesos pel públic del Palau, han sabut fer bona l’efectivitat des de la línia de triple i una sòlida defensa. Aquesta solidesa ha anul·lat l’atac turc. A més, els culers han trobat l’encert en atac que els havia mancat en els primers compassos. Els culers només han encaixat 12 punts en un tercer quart que ha acabat amb un avantatge de 13 punts per als barcelonistes (63-50).

Forcen el cinquè partit

El Barça Lassa s’ha mantingut ferm en defensa i sense concessions. Això ha permès als de Pesic tancar un bon darrer període, en què, tot i reduir la diferència de 10 punts, l'Anadolu Efes no ha pogut capgirar el resultat en cap moment. D’aquesta manera, el Barça Lassa s’imposa per 82-72 i força el cinquè partit. Un duel que es disputarà el proper dimecres 1 de maig a les 19.30 hores al Sinan Erdem d’Istanbul.