El Barça i Beko, guardonats en els BT Sport Industry Awards per la seva campanya 'Eat Like a Pro'

El Barça i Beko, guardonats en els BT Sport Industry Awards per la seva campanya 'Eat Like a Pro'

Aquest reconeixement se suma a l'obtingut en els Football Business Awards el novembre passat, en la categoria de ‘Millor activació de marca involucrant a un club’

Beko i el FC Barcelona han estat guardonats en l'última edició dels prestigiosos premis BT Industry Awards en la categoria de ‘Patrocini individual o d'equip’ per la seva campanya ‘Eat Like a Pro’, que té com a objectiu combatre l'obesitat infantil a escala mundial.

Els premis van ser lliurats ahir a la nit en una gala celebrada a Londres i suposa un nou reconeixement per a aquesta iniciativa impulsada per Beko, patrocinador principal del FC Barcelona, que busca inculcar a pares i fills la importància de portar una alimentació saludable. Per a això, ‘Eat like a Pro’ recalca la necessitat d'educar sobre la importància dels bons hàbits alimentaris i de portar una dieta sana entre nens i nenes, convidant-los a imitar l'estil de vida saludable dels seus herois futbolístics.

Com a part de la campanya, Beko i el FC Barcelona han desenvolupat diversos continguts en els quals jugadors del primer equip promovien el consum d'aliments saludables dins d'una dieta variada a través, per exemple, de la proposta de diferents receptes.

Així mateix, el FC Barcelona i la Fundació Barça van treballar juntament amb la marca d'electrodomèstics líder a Europa per recaptar fons per a UNICEF, concretament un milió d'euros. Aquesta acció es va dur a terme durant el Clàssic davant el Reial Madrid celebrat al maig del 2018, i en el marc de la qual el primer equip va portar el logotip d’‘Eat Like a Pro’ a la màniga de la samarreta del partit i també a l'esquena de la samarreta que van vestir durant els dies previs al xoc. Amb això, s'animava als usuaris de Twitter i Instagram a compartir una publicació amb l'etiqueta #EatLikeaPro, i per cadascuna d'elles Beko donava un euro a UNICEF. Una iniciativa gràcies a la qual la campanya va aconseguir una gran visibilitat a escala mundial.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut