João Rodrigues, campió de la Copa de les Nacions

João Rodrigues, campió de la Copa de les Nacions

El jugador blaugrana aconseguit el triomf a Montreux després de marcar dos gols en la final contra l’Argentina

João Rodrigues està vivint una temporada per emmarcar. El jugador portuguès ha sumat un nou títol al seu palmarès durant aquesta Setmana Santa, amb la consecució de la Copa de les Nacions amb la selecció de Portugal.

És la quarta vegada que l’actual capità lusità aconsegueix aquest títol, després d’haver-lo guanyat el 2011, el 2013 i el 2015.

Rodrigues també ha celebrat aquest curs la Lliga Catalana, la Continental, la Intercontinental i la Copa amb el Barça Lassa, a més de sumar ja 50 gols amb la samarreta blaugrana.

Protagonisme dins la selecció

Al llarg de la Copa de les Nacions, Rodrigues ha tingut un protagonisme constant dins la nova selecció portuguesa, dirigida per Renato Garrido (tècnic de l’Oliveirense). El davanter va veure porteria contra Suïssa i Espanya en la fase de grups. I en la final contra l’Argentina va marcar les dues últimes dianes (5-3).

El Barça Lassa també va estar representat a la Copa de les Nacions mitjançant Matias Pascual (2 gols amb l’Argentina) i Sergi Llorca, jugador cedit al Noia Freixenet (4 gols amb Espanya).

Els partits amb representació blaugrana

17/04: Argentina 6 – 2 Itàlia i Portugal 9 – 4 Suïssa
18/04: Angola 2 – 4 Portugal i Montreux 1 – 5 Argentina
19/04: Argentina 6 – 0 França i Portugal 4 – 4 Espanya
20/04: Argentina 4 – 3 Angola i Portugal 3 – 2 Itàlia  
21/04: Portugal 5 – 3 Argentina

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut