Alta de soci gratuïta per incorporar-se a la nova generació Barça

Alta de soci gratuïta per incorporar-se a la nova generació Barça

Els nens i nenes de 0 a 5 anys que es converteixin en nous membres del Club també rebran un obsequi especial de benvinguda

La història del FC Barcelona sempre ha estat marcada pel caràcter familiar que respira el Club, per aquest barcelonisme que s’ha anat traspassant de pares a fills i que permet viure en família tota l’activitat del Club.

Les noves generacions garanteixen el futur del barcelonisme i per això el FC Barcelona vol facilitar la incorporació dels més petits al col·lectiu social blaugrana, amb una campanya destinada a promoure l'arribada al Club d’infants d’entre 0 i 5 anys que formin part de la nova generació Barça.

Aquesta és una bona oportunitat perquè els pares o altres familiars decideixin incorporar els més petits de la família al teixit social del Barça.

3200x2000_CAPTACIÓ-DEL-NADÓ-POL
3200x2000_CAPTACIÓ-DEL-NADÓ-POL

Quota gratuïta i obsequi de benvinguda

L’alta és gratuïta per als nous socis d'aquesta categoria aleví de 0 a 5 anys, que també disposaran de la quota gratuïta de tot l’any 2019. A més, aquests nous socis s’incorporaran a la Zona Nens del Club, destinada als socis d’entre 0 i 15 anys, i podran gaudir d’una sèrie d’avantatges exclusius com ara invitacions per al Camp Nou o per al Palau Blaugrana, l'opció de fer-se una foto amb els jugadors dels diferents equips i altres regals especials.

En el moment de vincular-se al Club, a més del corresponent carnet, el nou soci serà obsequiat amb un regal de benvinguda. Un regal especial amb clares referències barcelonistes. Només podran descobrir-ne el contingut aquells nens que s’incorporin a la família blaugrana, o aquells pares o familiars que vinguin a les oficines de l’OAB a fer-los socis.

3200x2000_CAPTACIÓ-DEL-NADÓ-CESC
3200x2000_CAPTACIÓ-DEL-NADÓ-CESC

Tramitació per fer-se soci

Els sol·licitants que vulguin tramitar l’alta de soci d’un menor d’edat hauran de fer la sol·licitud de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou), i hauran de portar la documentació següent:

- DNI / Passaport original o fotocòpia del sol·licitant. 
- Dades d’un compte bancari. 
- Llibre de família original del nen o fotocòpia per a qui se sol·licita l’alta de soci. 
- Una fotografia de mida carnet, en el cas que no es produeixi l’assistència presencial del nen.

Només poden sol·licitar l’alta de soci dels menors d’edat els pares, els avis o els tutors legals. Serà necessari aportar fotocòpia del DNI dels pares, en el cas que siguin els avis qui tramitin l'alta com a soci. 

Les altes de soci gratuïtes es poden efectuar només de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h, excepte els dies de partit i els festius.

INFORMACIÓ DE LA ZONA NENS

 

3200x2000_CAPTACIÓ-DEL-NADÓ-MARTINA
3200x2000_CAPTACIÓ-DEL-NADÓ-MARTINA

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut