Alta de soci gratuïta per incorporar-se a la nova generació Barça

Alta de soci gratuïta per incorporar-se a la nova generació Barça

Una bona oportunitat per sumar a la família blaugrana els nens i nenes de 0 a 5 anys

La història del FC Barcelona sempre ha estat marcada pel caràcter familiar que respira el Club, per aquest barcelonisme que s’ha anat traspassant de pares a fills i que permet viure en família tota l’activitat del Club.

Les noves generacions garanteixen el futur del barcelonisme i per això el FC Barcelona vol facilitar la incorporació dels més petits al col·lectiu social blaugrana, amb una campanya destinada a promoure l'arribada al Club d’infants d’entre 0 i 5 anys que formin part de la nova generació Barça.

Aquesta és una bona oportunitat perquè els pares o altres familiars decideixin incorporar els més petits de la família al teixit social del Barça.

Quota anual gratuïta

L’alta és gratuïta per als nous socis d'aquesta categoria aleví de 0 a 5 anys, que també disposaran de la quota gratuïta de tot l’any 2023. A més, aquests nous socis s’incorporaran a la Zona Nens del Club, destinada als socis d’entre 0 i 15 anys.

3200x2000_CAPTACIO-DEL-NADO_NENA-CAT

Tramitació per fer-se soci

Els sol·licitants que vulguin tramitar l’alta de soci d’un menor d’edat hauran de fer la sol·licitud telemàtica via online o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB- Spotify Camp Nou), i hauran d'aportar la documentació següent:

- DNI (per les dues cares)/Passaport original o fotocòpia del sol·licitant. 
- Dades d’un compte bancari. 
- Llibre de família original o fotocòpia de qui se sol·licita l’alta de soci.
- DNI per les dues cares del pare, mare o tutors legals.
- Una fotografia de mida carnet, en el cas que no es produeixi l’assistència presencial del nen.

Només poden sol·licitar l’alta de soci dels menors d’edat els pares, els avis o els tutors legals. Serà necessari aportar fotocòpia del DNI dels pares, en el cas que siguin els avis qui tramitin l'alta com a soci. 

Les altes de soci gratuïtes es poden efectuar a l'OAB de manera presencial. L'horari és de dilluns a divendres de 9 a 20 hores amb cita prèvia aquí.

INFORMACIÓ DE LA ZONA NENS

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut