Venda d'entrades per al partit de Liverpool

Venda d'entrades per al partit de Liverpool

La venda de les entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Champions, el dimarts 7 de maig, començarà el dijous 25 d'abril a les 10 h i finalitzarà el dilluns 29 d'abril a les 17 h.

La venda de les entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions que enfrontarà el Liverpool i el FC Barcelona, el dimarts 7 de maig a l'estadi d'Anfield de la ciutat anglesa (21.00 h), començarà el dijous 25 d'abril a les 10.00 hores i finalitzarà el dilluns 29 d'abril a les 17 hores, o fins que s’exhaureixin les 1.786 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 119 €, i en queden exclosos aquells socis menors de 6 anys, aquells que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través del web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (al final del text es troba l’enllaç d’accés a la compra).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a Liverpool, prèvia identificació. Per a aquest partit també es donarà polsera. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les entrades estan ubicades a les boques  121, 122, 123 i 124 de l'estadi d'Anfield.

Viatges subvencionats

FC Barcelona Desplaçaments segueix subvencionant els viatges dels aficionats i ha programat una opció de viatge en avió d'un dia per assistir a aquest partit a un preu de 250 € per als socis.

Al final d'aquest text trobareu l'enllaç al programa i a l'adquisició del viatge.

COMPRA D'ENTRADES LIVERPOOL-BARÇA

 

PROGRAMES DE VIATGE 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut