Fi de Lliga triomfal del Barça B

Fi de Lliga triomfal del Barça B

El filial finalitza la competició en una més que meritòria tercera posició i es garanteix l’ascens a la futura Primera Divisió B

El Barça B va tancar aquest diumenge la Lliga amb una gran victòria davant de l’Europa per 3-0 a la Ciutat Esportiva. El conjunt que dirigeix Jordi Ventura va culminar així una altra temporada rodona, amb una clara evolució de menys a més. Amb l’ascens a la futura Primera B assegurat des de fa dies, els tres punts van servir també per refermar una més que meritòria tercera posició, anhelada per mitja dotzena més d’equips.

Després d’una primera meitat de picar pedra, el filial es va acabar imposant amb claredat en una bona segona part. La defensa Jana Fernández va obrir la llauna amb un xut des de fora l’àrea que va entrar ajustat al pal (56’). Tot seguit, la pitxitxi Carla Armengol (67’) i Carla Martínez (75’) van posar el colofó a una Lliga triomfal.

El Saragossa CFF succeix el Barça com a campió del grup tercer de la Segona Divisió i disputarà el play-off d’ascens a la Lliga Iberdrola. El Seagull, l’AEM i el Collerense (com un dels millors cinquens) acompanyaran les blaugranes a Primera B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut